Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wiec dzis mialem kolejny dzien walki z wiatrakami i zaowazylem na misce olejowej blaszke przykrecona na wysokosci lapy (sanek).Owa blaszka jest obsmarowana silikonem i przykrecona na dwie srubki.Ogladajac fotki na google nie zaowazylem zeby ktoras miska wygladala jak moja z ta blaszka,wiec na 99% jestem pewny ,ze z jakiegos powodu ktos ja uszczelnil.

Jesli by ktos z was mial ladna fotke to bym poprosil.

Jesli chodzi o cene to koszt w uk z drugiej reki 80 funciczkow i jutro z rana powinienem miec miseczke.

Nikt nie posiada fotki miski od gory?

Opublikowano
Jestem na wlasciwym tropie i temat uwazam za zakonczony.Problem polegal na misce prawdopodobnie z E90 ,gdyz miska pochodzi z 2005 roku oraz w miejscu gdzie miska zakupiona 2001 rok ma wglebienie to tamta z 2005 roku jest wypukla i dotykala sanek przy porannym odpalaniu...
Opublikowano

i teraz pomiedzy silnikiem/miska olejowa,a sankami mam przestrzeni tyle,ze dlon wchodzi :D .

Lekko zabuja buda/silnikiem przy gaszeniu i zapalaniu,ale juz stokow niema.

Opublikowano
:cool2: to teraz tylko szerokości Kolego :wink:

Dzieki wielkie,Tobie oraz wszystkim ktorzy probowali rozplatac moj problem,zycze tez szerokosci oraz tanszej ropki :D