Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ALe mi chodzi o to Panowie ktory z tych 3 jest Waszym skromnym zdaniej najlepszy :) Kasa jest sprawa drugorzedna :D
Opublikowano

Tylko ten trzeci to pełen syntetyk. Pierwszy i drugi to "synthese technology" czyli HC - ulepszone minerały. Było wiele razy na forum tym i setkach innych.

Jeżeli kasa się nie liczy brałbym ten trzeci.

Opublikowano

n temat olei bylo setki tematów... nie wiem po co ludzie zakładają nowe tematy, czasem mam wrazenie ze tylko po to by sie"pochwalić" ze cos sie robi w aucie...

mozecie mnie teraz zjechał z góry na dól ale pisze to co mysle...

Opublikowano
Widac Ty piszesz tylko po to zeby nabic sobie postow do rankingu :D Wnioskuje tak ponieważ Twoja wypowiedź nic nie pomogla. Mialem dylemat zalozylem, od tego jest forum.
Opublikowano
Weź najlepszy na jaki Cię stać - w końcu olej lejesz raz na 10-12 tys, albo rok. Czy w takim czasie różnica 20-40 zł zrobi Ci krzywdę? Nie sądzę.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Widac Ty piszesz tylko po to zeby nabic sobie postow do rankingu :D Wnioskuje tak ponieważ Twoja wypowiedź nic nie pomogla. Mialem dylemat zalozylem, od tego jest forum.

A kto nie ma dylematu, zrobisz i tak jak uważasz. Jak by to było takie proste to by wszyscy jeździli BMW. A tak ten woli opla, tez wagena a inny gwiazdę. Jeden jeździ na mobilu drugi na castrolu inny na rzepaku i jeszcze inny wymienia olej raz na 100tyś i każdy powie ze olej jest dobry. Sorki, kolego, starczy poczytać trochę na forum a na temat oleju jest kilkadziesiąt stron. Zawsze raz w tygodniu znajdzie sie koleś co założy po raz milionowy ten sam temat. A prawda jest taka ze trzeba olej wymieniać regularnie. Czy to LM, mobil, castro, czy inny stosunkowo markowy olej (nie z biedronki) bedzie jeździł.

PZDR>

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak jak napisał kolega vip_22 ten trzeci to prawdziwy full syntetyk i ma najlepsze właściwości smarne.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dla mnie oleje Motul, Valvoline, Liqui to oleje najlepsze. W sumie nie ważny jaki olej a to by był wymieniany z filtrami na czas i będzie ok.

Zgadzam się, Liqui robi naprawdę dobre oleje. A był taki czas, że można było tylko z Niemiec przywieźć.