Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie czy ktoś z was przerabiał temat z doposażaniem X5 w takie rzeczy jak duża nawigacja (w miejsce idrive malego bez navi) oraz podgrzewane siedzenia?

Auto europejskie, z cieplego kraju...a w PL nie da się mieć skóry i niegrzanych siedzisk...

A brak nawigacji denerwuje jesli mialo sie ja wczesniej.

Aha. Auto na gwarancji. Domyslam sie ze montaz czegokolwiek poza ASO to utrata gwarancji, prawada to?

Znacie koszty w ASO/nie ASO motazu takich elementow jak grzanie siedzen i navi? I czy bardzo trudno potem zlozyc auto zeby nie trzeszczalo?

Think Locally,

Fuck Globally!

Opublikowano

Było, było sporo na ten temat, wystarczy poszukać...

Wszystko można dołożyć, są spece tutaj, jeśli jest fachowo zrobione to działa i nie trzeszczy, ceny oczywiście umowne... :wink:

Opublikowano

Szukałem, szukałem, ale głownie z E60 tematy znajdowałem.

Auta niby podobnej generacji, pewnie podobna elektronika, ale wolę się upewnić...

Think Locally,

Fuck Globally!

• Moderatorzy
Opublikowano

Co Ty chcesz tam robić jeden dzień!!

2 do 3 godzin z kodowaniem tyle trwa montaż CIC razem z anteną + Combox w komplecie :)

• Moderatorzy
Opublikowano
Aktualizację CIC-a przez USB :mad2: to chyba by trwało z tydzień... :mrgreen: OPS-em powyżej 2 godzin.
  • Moderatorzy
Opublikowano
Zrobiłeś CIC kompletny przez USB ??Jesteś pierwszy w świecie.
  • Moderatorzy
Opublikowano
A które części CIC w jakim czasie Ci poszły po USB ?
  • Moderatorzy
Opublikowano

To ciekawe.

Możesz przy okazji napisać mi na priv napisać jak łączysz na stole,co potrzeba?

• Moderatorzy
Opublikowano

:)

Tak myślałem..... wiele nie wiesz.

Opublikowano
Kolego nie chce sie z tobą klucic, skoro pytasz mnie o takie rzeczy to znaczy ze cieki jesteś w temacie. Jest duzo ludzi co ogarnia ten temat, ale widac ze niezbyt sie lapiesz w danej dziedzinie)
:)

Kolego Kruku203 - proszę nie wdawaj się w dyskusję z Capazem bo to strta czasu i bezpotrzebna nerwacja... wystarczy poprzeglądać sobie jego wcześniejsze wpisy (i komentarze Kolegów) aby wyrobić sobie opinię.

Tradycyjnie pozdrawiam

Opublikowano
Skoro już wtrąciłem się tutaj to pragnę zapewnić (bezintereownie - daję słowo !!!) że Kolega Kruk203 jest jednym z najlepszych (nielicznych) fachowców od nawigacji i innych elektr. dupereli BMW.
  • Moderatorzy
Opublikowano

Dzięki kolego macznik ale chyba trochę przesadziłeś z tymi pochwałami :)

A jeśli chodzi o kolegę Capaz ,(inaczej Hiszpan czy Damian) to celowo wpuszczam Go w "krzaki" by jeszcze trochę głupot mógł napisać :)

Niech się cieszy :)

A to że odpowie wymijająco na pytania to wiadomo bo poziom jego wiedzy jest na poziomie słabo zaawansowanego :mrgreen:

Ale za to uwielbia wcinać się w każdy watek ze swoimi durnymi uwagami.

• Moderatorzy
Opublikowano
Od dawna jest na tym forum opis co i jak połączyć na stole więc Twój zachowaj dla siebie :)
  • Moderatorzy
Opublikowano
Sprawdzenie deklarowanej przez Ciebie chęci niesienia pomocy ?
  • Moderatorzy
Opublikowano
Nie wiem co to "cieciak" ale też chętnie zakończę tę owocna dyskusję :norty: