Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Fajna srawa z tym :) zrobilem 21 reset narazie betka chodzi jak szwajcarski zegarek jakos w tygodniu bede mial czas chce wyczyscic ten krokowy i przepustnice ale samemu to czarno to widze hehe no ale moze jakos dam rade :) no i za miesiac gdzies przy robieniu zawiechy wymienie ten separator z przewodami
  • Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
heheh dobra mowie to wcale nie jest powiedziane ze to nie oznaczak konca twoich problemow... tak jak u mnie niz z gruchy ni z pietruchy u mnie samo sie rozwiazalo :)
BUNIA :)
Opublikowano
No zobaczymy jak to bedzie, teraz mam firmowke wiec betka prawie ciagle stoi nie odpalam ja na takie male kawalki po wawie do 5km bo wole ciorac firmowke jeszcze w ta pogode
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam Panowie haha nie uwiezycie cale moje problemu byly powodem tzn zaczne do tego ze kupilem separator z tymi wszystkimi rurkami uszczelki kolektora ssacego no i do tego olej mialem wymieniac przy okazji no i zawiozlem mechanikowi fure dzwoni do mnie po jakims czasie i mowi ze wezyk od separatora ten cieniutki od podcisnienia po prostu sobie wisial wymienilem tylko ten wezyk i jest pieknie :)
Opublikowano
to bardzo czesta przyczyna. Ta wspaniala kontrolka ... ahh.. ja w tym miesiacu tez sie biore za wiosenne porzadki i jak bede wymienial olej to i tak cala odme wymienie. Wedllug BMW zalecane est wymienienie odmy przy wymianie oleju.... moim zdaniem przesada lecz ja juz 2 razy zmienialem olej... mysle ze juz czas za 3 wynmienic odme
BUNIA :)