Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak z wypadkowością ale jak dla mnie zdecydowanie za niski przebieg jak na ten rocznik i na tą cenę. Żeby jemu to się opłaciło, musiał dać za ten samochód 9k albo poniżej 9k euro. Nie znajdzie dobrego samochodu z takim przebiegiem za te pieniądze. Poza tym prócz skóry nie ma tam praktycznie żadnego wyposażenia. Nie wiem gdzie kolega sprzedający widzi w tym samochodzie m pakiet, ja bynajmniej go tam nie widzę. Ksenony ma, owszem ale za takie ksenony przy pierwszej kontroli stracisz dowód. Sądzę że dokładane w Polsce bo w innych krajach nikt takiej wiochy nie robi. Jak dla mnie coś z samochodem jest nie tak ale Twój wybór.

Zresztą najłatwiej taki samochód sprawdzić prosząc o VIN. Jeśli sprzedający nie ma nic do ukrycia podaje go w ogłoszeniu. Jeśli go nie podaje i nie chce podać przez telefon odpowiedź masz jak na dłoni. Nic dodać nic ująć.

Pozdrawiam.

Opublikowano
felgi co prawda m pakietowe ale chinskie , bo w oryginale występowały tylko jako 18''. To chyba przez nie pisze o M pakiecie. :duh:
Opublikowano
Kolejny marzyciel wierzący że najtańsze oferty na otomoto są cokolwiek warte. Mam odruch wymiotny jak czytam takie ogłoszenia: bezwypadkowy, wszystko super, najniższa cena, tylko brać okazja :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

dokładnie :D

JEDNOSTKA NAPĘDOWA JAKĄ POSIADA JEST NAJLEPSZA JAKĄ PRODUKOWALI NIESAMOWICIE MOCNA ŻYWOTNA I BEZAWARYJNA 2.0 D COMMON RAIL O MOCY 163 KONI MECHANICZNYCH !!!

podnieca się typek niezdrowo.

ale przynajmniej pośmiać się można na kacu przy niedzieli :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Kolego Ziompel19 w tej cenie to szukaj e46, chyba że poza 40 tyś na autko Masz jeszcze awaryjne $ na pakiet startowy :D , który poza olejem i filtrami na pewno będzie :mrgreen: ........ :

- już na fotkach widać, że kierownica nie wygląda na 150 tyś (no chyba, że poprzedni Właściciel/Właścicielka miał dłonie jak papier ścierny );

- światła :nienie: ;

- spasowanie maski i przednich błotników do dokładnego obejrzenia na miejscu :wink: ;

- przy ewentualnych oględzinach Jedź z autkiem na kompa, bo rura wydechowa trochę za bardzo okopcona ...........

Pozdrawiam

Opublikowano

no no niby powinien szukać e46, ale zaraz ktoś tu wyjedzie że wg eurotaxu to on jest tyle warty i problem od nowa sie zaczyna z jednej strony za drogo z drugiej za tanio.

Auto z ogłoszenia lepiej omijać

Opublikowano

Olo46 wszystkim się nie dogodzi :) .

Gdyby do Pl nie były by tylko ściągane autka po naprawie licznika :D i nie utajoną większą lub mniejszą bez-wypadkowością to i Eurotax rozsądniej by wyceniał :cool2: (marzyć można :mrgreen: ).

Opublikowano
Ja dla siebie szukam trójki sedan z lat 05 - 06, 2.0d, koniecznie z ksenonami, nawigacją i fajnie jakby była w automacie, z przebiegiem tak do 160k to w ogóle ogłoszeń poniżej 50tys nie oglądam. Po przeczytaniu trochę tego forum uważam że za taki samochód jaki chcę kupić te 50 - 55k trzeba dać choć uważam że ogłoszenia gdzie sprzedawca żąda za taki samochód ponad 60k są delikatnie przesadzone. Tyle to on na pewno wart nie jest. Ale w tej kwocie którą podałem sądzę że można kupić dobry i fajny egzemplarz.