Skocz do zawartości

Czarne nerki, gril black line

Natek

Rekomendowane odpowiedzi

dla tych , którzy maja problem z odkręceniem litewek z maski. Zazwyczaj uszkodzeniu ulega plastik w który sa wtopione metalowe nagwintowane tulejki, zazwyczaj te skrajne bo są najblizej krawedzi i jest tam mało tego plastiku. U mnie rozwiazaniem było rozłożenie listewki na dwie częsći, chrom na górze i przykrecany plastik na dole. Jeśli np tylko jedna śruba trzyma trzeba cała listewke delikatnie i umiejetnie odgiąć i skręcić, Całość się rozwarstwia i widoczne są zaczepy mocowania, rozkładamy na dwie części. Pozostaje dolny czarny plastik przykręcony do maski, wystarczy czymś przytrzymać tulejke i odkręcić obracającą się śrube.

Potem podkleiłem tulejkę do plastiku na około kropelka, znów zmontowałem w całość chrom z plastikiem i gotowe.

Natomiast jeśli chodzi o samo oklejanie folią to jak dla mnie męczarnia. Albo miałem kiepską folię albo słabe zdolności. Na próbę folia ok ale jesli chce ktoś docelowo jeżdzic na stałe z czarnymi to chyba najlepiej pomalować.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

panowie ja obklejałem i polecam folie z 3M ,jest naprawde dobra,inne to badziew,jesli chodzi o wygląd,to kwestia gustu,ja zrobiłem to w czarnym macie,do dzis na mrozach nie ma z tym problemu,zadnych uszkodzen czy cos takiego!oklejałem bez zadnych łaczen,w jednym kawałku, folia jest dosc dobrze ciagliwa po nagrzaniu,wiec nie ma problemu aby ja naciagnąc!

Powiem Wam szczerze, że ja zakupiłem tego chinola z allegro i ma się dobrze, śmigam już 8 miesięcy, i ani odprysku, i sól nie straszna i mrozy i śniegi :), mało tego pasuje idealnie kolorem do moich czarnych listew, bez pieprzenia z oklejaniem, itd.. Także Natek może rozważ właśnie zakup gotowego grilla z alledrogo.

Pzdr.