Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zadzwoń, zamailuj, zapytaj. Wpłać zaliczkę o którą poproszą, oczywiście przez Western Union. Po miesiącu bezskutecznego próbowania nawiązania dalszego kontaktu zgłoś sprawę na policję, o ile Ci nie będzie wstyd. Ewentualnie napisz na forum, że przestrzegasz przed wałkiem. Ale nie licz, że ktoś będzie Ci współczuł albo wykaże zrozumienie.
Opublikowano
Odpowiadam na pytanie jakie autor wątku zadał w temacie:

jest to BMW serii 3, model e90 :duh:

Chłopie, dajesz temat, oczekujesz odpowiedzi, a sam nie zadasz sobie trudu i nie nazwiesz poprawnie wątku. Przeczytaj regulamin.

heh no w sumie tak popełniłem błąd..

wiem co to za model. nastąpi poprawa:P

Opublikowano

sądząc po ilości pytań o samochody bez numeru telefonu to jest na to duża szansa.

Nie wiem czy słyszeliście nowy sposób na wyciągnięcie kasy to znowu numery 9zł/min. Niestety ciężko je odróżnić na perwszy rzut oka bo są dłuższe o jedną cyfrę. Kolega szuka auta teraz i dwa razy się naciął już na takie ogłoszenia.

Opublikowano
jeszcze jeden taki wątek na forum i sam wystawie takie ogłoszenie :duh: nie do wiary

a wystaw, zrobie Ci konkurencję i też wystawie:P

Jak kiedyś znajde wolny czas to zrobie coś w stylu "mamy Cię" i zobaczymy czy ktoś przeleje kase przez western union ...;p

Opublikowano

Heh moze, ale w PL to nawet nie do końca.

Wiekszość ludzi w tym kraju i tak musi latami odkładać zeby uzbierać 25 tys zł...dla wielu to nieosiągalne.

Niestety, w takim kraju zyjemy.

Opublikowano
jeszcze jeden taki wątek na forum i sam wystawie takie ogłoszenie :duh: nie do wiary

a wystaw, zrobie Ci konkurencję i też wystawie:P

Jak kiedyś znajde wolny czas to zrobie coś w stylu "mamy Cię" i zobaczymy czy ktoś przeleje kase przez western union ...;p

może zrobimy jakieś zawody, a środki przeznaczymy na jakąś fundację.... "Rozwinięci inaczej" :mrgreen:

Opublikowano
Nic to nie da. Tylko terapia wstrząsowa. Wpłacali i będą wpłacali, może nie masowo, ale jeden dziennie by się znalazł. My robimy wszystko, żeby umysłowo sprawnych inaczej, uchronić od takich wałków. Nie wiem czy warto ratować "samobójców"
Opublikowano
co ciekawe, mam w rodzinie prawnika i opowiadał mi kiedyś jak prowadził sprawę jednego słupa co wyłudził ok. 500000 zł przez zaliczki na różnego rodzaju rzeczy auta, maszyny rolnicze itp. Wyobrażcie sobie, że policja dotarła do wszystkich poszkodowanych po IP, a połowa nie chciała się przyznać że dała się tak zrobić. Ludzie z różnych środowisk, zaliczki też od 1000 do 20000 zł. Interes by się kręcił
Opublikowano
Nic to nie da. Tylko terapia wstrząsowa. Wpłacali i będą wpłacali, może nie masowo, ale jeden dziennie by się znalazł. My robimy wszystko, żeby umysłowo sprawnych inaczej, uchronić od takich wałków. Nie wiem czy warto ratować "samobójców"

Sadowy nakaz kastracji, zeby nie przekazywali dalej genow glupoty.

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano
Myślę, że Ci, którzy chcą kupić BMW w tej cenie powinni przesiąść się na rower, ew. tramwaj i uświadomić sobie, że to nie VW.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką