Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jak dziwne?

w PL cena i przebieg do ustalenia :mrgreen:

pozatym foty są po retuszu

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

90% zmotoryzowanej Polski żyje mentalnie w czasach, gdy po remont generalny silnika robiło się przy 50.000 km, a ci co mieli na blacie po 100.000 km uznawani byli za magików, którzy zaprzedali swe dusze diabłu, by ich kredensy i borewicze dłużej jeździli. Tato mój, już za komuny wielbiciel teutońskiej myśli motoryzacyjnej, nie wiedzieć czemu powtarzał jak oszalały, że wszyscy właśnie Niemcowie swe auta sprzedają jak im 100.000 się wkręci, bo to - wiadomo przecież - koniec dla auta i szrotu trzeba się pozbyć.

I tak sobie żyjemy i się kisimy w oparach absurdu... :duh:

To nie je handlorz - to miszcz cardetailingu! Trochę szacunku, koledzy :nienie: I do tego pasjonat fotografii artystycznej - nawet nagłówek w aukcji ma sfotoszopowany :) Doskonale wie, że auto kupuje się oczami.

Opublikowano

Jak dla mnie:

- xenon dokładany - brak spryskiwaczy

- mimo zretuszowanych zdjęć mi i tak się nie podobaja szeliny zderzaka i maski po za tym więcej zdjęc tyłu i boków niż tego niepewnego przodu

- gałka nieoryginalna

- kierownica raczej "odnowiona"

- chińskie łuszczące się felgi które bez retuszu na żywo pewno będą jak ze szrota

- nie wiem ale wydaje mi sie że przy tym kolorze skóry podłokietnik przesuwany powinien być w kolorze skóry

- ...

Opublikowano
jak chcesz to podjade ja sprawdzic i spojze na nia moim krzywym okiem :8)

tak sie sklada ze mieszkam bardzo blisko :) najwyzej przyjade do mojej troszke pozniej :P bo mieszka w tej miejscowosci :)

Witaj jeśli to nie problem to zerknij na nią bo nie chciałbym jechać na darmo!

Opublikowano
właśnie wróciłem z podróży w celu obejrzenia tego autka( 250Km) ... byłem umowiony z serwisie BMW niedaleko tego handlarzyny...... i oczuwiscie zostałem wydymany jak mu powiedziałem przez tel co juz zdazyłem sie dowiedziec z Vinu. odnosnie tego auta... szkoda ze czekając juz w serwisie dzownił i przekladał spotkanie na kolejna godzine, po czym zadzwonił ze własnie je rozwalił jak do mnie jechał.... no cóz mi zostało powiedziec chuj i tyle!!!! na wiecej pytan odpowiem potem, bo musze nieco ochłonac i odpocząc po podrozy.
Opublikowano
I już go na czrną listę. Daje głowę, że wszedł na to forum jako gość, więc możesz go oficjalnie poinformować co o nim myślisz. Szkoda, ze słowo handlarz da się tylko odmienić na handlarzyna, handlarzyk. Trochę za "ubogo" żeby określić takich typów. Może poszukamy innego wyjątkowo pogardliwego słowa. Jakieś propozycje? Z drugiej strony mogłeś sie domysleć jak to sie może skończyć.
Opublikowano (edytowane)
właśnie wróciłem z podróży w celu obejrzenia tego autka( 250Km) ... byłem umowiony z serwisie BMW niedaleko tego handlarzyny...... i oczuwiscie zostałem wydymany jak mu powiedziałem przez tel co juz zdazyłem sie dowiedziec z Vinu. odnosnie tego auta... szkoda ze czekając juz w serwisie dzownił i przekladał spotkanie na kolejna godzine, po czym zadzwonił ze własnie je rozwalił jak do mnie jechał.... no cóz mi zostało powiedziec [bAD] i tyle!!!! na wiecej pytan odpowiem potem, bo musze nieco ochłonac i odpocząc po podrozy.

Żartujesz!!!masakra ale bym mu na wstawiał przez telefon!!!To zwykły CAP powinni takim blokować konto.Juz pisze do niego maila ze jest f......ą,k....ą!!itp

Edytowane przez jimmisek
Opublikowano

michal69

właśnie wróciłem z podróży w celu obejrzenia tego autka( 250Km) ... byłem umowiony z serwisie BMW niedaleko tego handlarzyny...... i oczuwiscie zostałem wydymany jak mu powiedziałem przez tel co juz zdazyłem sie dowiedziec z Vinu. odnosnie tego auta... szkoda ze czekając juz w serwisie dzownił i przekladał spotkanie na kolejna godzine, po czym zadzwonił ze własnie je rozwalił jak do mnie jechał.... no cóz mi zostało powiedziec [bAD] i tyle!!!! na wiecej pytan odpowiem potem, bo musze nieco ochłonac i odpocząc po podrozy

wyruchal cie jak tleniona blondyne na gierkufce :oops:

przynajmniej nie wydales na aso pare stowek. takich chwastów powinno sie tepic jakims pestycydem.

Opublikowano
Aukcja zakończona chyba sobie poczytał i zrezygnował na razie z dalszej sprzedaży!!Albo naprawdę rozwalił haha!!Debil!!
Opublikowano
Znacie takie powiedzienie Cena Czyni Cuda? Inny komentarz nie ma sensu. Skoro auto w takiej opcji w Niemczech kosztuje drożej niż to sprowdzenie już do Polski ze wszystkimi kosztami to o czym tu rozmawiać.
Opublikowano
Ale wydymany został nie autor tematu, ale inny kolega. Nie wiem ale mam wrażenie, że chciał skorzystać z "wystawionej okazji". Ale jak zwał tak zwał, ważne że jeden "ocalony" i wyleczony z takich okazji.
Opublikowano

no szkoda ze kolega poechal tak daleko nadaremno. jak bedzie cos w mojej okolicy - pawłowice albo jastrzębie zdroj to pisajcie do mnie w miare wolnego czasu moge zawsze podskoczyc i popatrzec :)

sorrki za OT

no szkoda ze "mial" jakas kolizje :D :D :D

Opublikowano
Ja chcesz tanio i w promocji to może lepiej do Biedronki jest bliżej...

:cool2: :cool2:

Opublikowano
Ale wydymany został nie autor tematu, ale inny kolega. Nie wiem ale mam wrażenie, że chciał skorzystać z "wystawionej okazji". Ale jak zwał tak zwał, ważne że jeden "ocalony" i wyleczony z takich okazji.

Zobacz kilka tematów wcześniej ''BMW 320d 2007- Czy warto kupić ???''' czy jako pierwszy nie byłem zainteresowany tym samochodem, a potem pisz takie komentarze... jako lojalna osoba poinformowałem innych żeby byli czujni na tego frajera !!!!

Opublikowano
Widzę gdzie, jak i czego szukasz. Mimo sygnałów, ze pakujesz się w bagno to nie chcesz tego słyszeć i dalej w to brniesz. Jak szukasz okazji za połowę ceny, to bez problemu ją znajdziesz. Ja osobiscie czekam na dalsze propozycje które przedstawisz. Powodzenia.