Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy reflektory nie są zaparowane ?? Albo ja mam już takie zboczenie ale nie widziałem żeby LCI reflektory miały taką matową obwolutę od spodu.

Cena minimalna NIE OSIĄGNIĘTA

Wygląda ładnie na zdjęciach - aż za ładnie ;)

Kiss French. Wear Italian. Drive German.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Rozkoduj vin i zobacz czy przypadkiem m-pak nie jest dolozony,auto nie ma czarnej podsufitki i fotele tez sa najzwyklejsze.Nie wiem czy w m paku nie bylo co najmniej sportowych,no chyba ze ktos nial taki kaprys.Ogolnie ladnie sie prezentuje.
Opublikowano

M-pak dołożony.

Ogólnie na plus nie? :norty:

Chyba warto sie bujnąć w niedziele z brajdakiem i przyjrzeć sie z bliska.

Opublikowano
Hej, o ile dobrze kojarze koleś z tego komisu ma bardzo fajne śliczne i piękne fury, raz byłem ogladać z kumplem e90 330d, niby perełka ale nawet nie chciał sie dać bryknąć, a my w sumie nie chcieliśmy bo ja osobiście bałbym się tym autem rozpędzić do 100km/h. Miał chyba kiedyś e60 m5 które było omawiane na forum było bezwypadkowe ale tylko w opisie sprzedawcy, bo w rzeczywistości auto było rozp....i to ładnie.
Opublikowano
Na zdjęciach ładna...ale mieszkam 80km od Ostrowa Wlkp.i codziennie widzę co ciągną laweciarze z Francji przez moje miasteczko...generalnie radzę mocno uważać.Pozdro
Opublikowano

Martin jak bys mógł za polską butelke obejrzeć auto w dowolnym dniu to by była bajka.

Z bratem mamy 280km w jedną strone wiec 600 w obie prawie.

Pozdrawiam!!!