Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowicze

Panowie, żeby oceniac czy warto kupic używany 11letni samochod to trzeba

pojechać i zobaczyć go w realu. Na forum można go tylko sprawdzić czy

zgadza się wyposazenie z wersja samochodu(czy nie było nic kombinowane).

A teksty o dzwonie na podstawie szczeliny sa smieszne. Osobiscie

cofnąłem samochodem i zderzakiem uderzyłem w zaspe sciegu. W efekcie

podbiło mi zderzak i miałem nie równe szczeliny. W przypadku omawianego

BMW nie widze zle spasowanych szczelin.

Zamiast się rozpisywać i zasmiecac forum, pojedzcie zobaczyc samochod na

kanale.

Jak masz daleko do tego komisu to zadzwon i popros o więcej informacji.

Zadaj takie pytania jak: -Czy było cos malowane? –czy jest cos do

zrobienia przy samochodzie?

Ten chłopak od tej omegi to już nie wiadomo do kogo ma większe pretensje

do komisu, do swojego mechanika czy do samego siebie? Zadatkowal 13letni

samochod z nie malym przebigiem a później wycofuje się z transakcji.

Najpierw mowi ze wszystko ekstra a później te same rzeczy w tym

samochodzie mu nie odpowiadają. Niezrównoważony jakiś.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jestem tego samego zdania.

ale dużo tu oglądaczy nie kupujących nic.

za szybko każdy odpuszcza temat.

ja też bym obejrzał.

ale dla niektórych 150 km w jedną stronę to za daleko :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
o czym tu gadać, w większości komisów stoją po-handlarskie odpady. i takie podrzędne komisy to najgorsze miejsce na szukanie auta. Jak zarobić na aucie ma handlarz, pośrednik i komis, to wiadomo kto ma stracić
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano

Ciekawy punkt widzenia. Ubrania kolega sam sobie szyje żeby przypadkiem nikt na tym nie zarobil? Nie wiem skad w Tobie tyle jadu. Ale dalsza konwersacja o takim charakterze mija się z postawionym celem. Proponuje Tobie założenia nowego watku o temacie: „nie wyszlo mi w zyciu”. Z chłopakami swojego przekroju byscie dali upust emocjom . ;)

Pozdrawiam

Opublikowano
Ciekawy punkt widzenia. Ubrania kolega sam sobie szyje żeby przypadkiem nikt na tym nie zarobil? Nie wiem skad w Tobie tyle jadu. Ale dalsza konwersacja o takim charakterze mija się z postawionym celem. Proponuje Tobie założenia nowego watku o temacie: „nie wyszlo mi w zyciu”. Z chłopakami swojego przekroju byscie dali upust emocjom . ;)

Pozdrawiam

Ja również pozdrawiam i nie do widzenia :cry2:

Opublikowano

Pozdrawiam

pojawiłeś się nagle na forum i pouczasz. Po prostu jest tak, że to co handlarze nie są w stanie szybko upłynnić ( sprzedać) trafia do komisu i dlatego tam stoją najciekawsze przypadki. i tak jest w 90% stojących tam " eksponatów". Ale musiałeś odpowiedzieć, bo zapewne jesteś powiazany z tym komisem. A ludzie są coraz mądrzejsi i coraz mniej chętnie kupują auta z takich podejrzanych miejsc.

sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano

Pozdrawiam

Twój punkt widzenia też ciekawy.... myślę że sporo ludzi tu na forum dałoby zarobić handlarzom za sprzedaż aut zgodnych z opisem, a nie za cofniety przebieg, wspawaną cwiartkę czy wysuszonego topielca.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.