Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam,czy wie ktos cos na temat luzu w pedale gazu?tzn.pedal mozna powiedziec lapie po glebszym wcisnieciu ,ma luz,silnk niereaguje na lekkie naduszenie dopiero po glebszym,czy to sprawa regulacji czy cos powazniejszego?pozaty wszystko ok :shock:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
pedał gazu w twoim aucie jest elektroniczny czyli jest to potencjometr trzeba podpiac pod kompa i zobaczyc generalnie taki pedał działa troche inaczej niz tradycyjny kwestia przyzwyczjenia
Opublikowano
pedał gazu w twoim aucie jest elektroniczny czyli jest to potencjometr trzeba podpiac pod kompa i zobaczyc generalnie taki pedał działa troche inaczej niz tradycyjny kwestia przyzwyczjenia
sory ale on dzialal kiedys normalnie,byl czuly juz przy lekkim dotkniu obroty szly w gore,wiem ze jest elektroniczny,ale liczylem ze cos tam jakis czarodziej podciagnie ,podkreci i bedzie lepiej,niechce sie przyzwyczajac ,bo mnie to najkrocej mowiac wnerwia,czy wiesz ile taka naprawa kosztuje,i czy ma ten potencjometr wplyw na cos jeszcze oprocz moich nerwow? :mad2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
sory ale on dzialal kiedys normalnie,byl czuly juz przy lekkim dotkniu obroty szly w gore,wiem ze jest elektroniczny,ale liczylem ze cos tam jakis czarodziej podciagnie ,podkreci i bedzie lepiej,niechce sie przyzwyczajac ,bo mnie to najkrocej mowiac wnerwia,czy wiesz ile taka naprawa kosztuje,i czy ma ten potencjometr wplyw na cos jeszcze oprocz moich nerwow? :mad2:

generalnie u mnie raz jest czuły raz nie ale to raczej zalezy od tego na jekim biegu jest skrzynia w dieslu tego tak nie czuc bo jest duzy moment obrotowy musisz podpiąc pod inpe i zobaczyc jakie są błedy pedału czy przepustnicy czy moze jeszcze co innego sam pedał moze byc ok ale daje takie objawy jesli chodzi o pedał cos koło 500zł tylko ori