Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kolego auto absolutnie z podstawowym wyposażeniem, najsłabszym silnikiem i w dodatku nie wiadomo nawet czy bezwypadkowy bo nic nie jest o tym napisane, a opcja "bezwypadkowy" nie zaznaczona. Czy naprawdę takie auto Cie interesuje? Jedyny plus to to, że auto jest po FL. Ja bym nie kupił.
Opublikowano

Kupiony w salonie... To na 99% nagroda z orange - już był poruszany temat tych samochodów generalnie - jeśli ktoś nie przykłada wagi do niczego oprócz wyglądu to spoko opcja, poza tym już gorzej...

Fajna opcja w porówaniu ze "zwykłymi" samochodami z tej klasy lub kompaktami, ale bmw w tym to raczej mało...

Opublikowano
Macie rację. Ale mój budżet to ok. 60 tys. Zależy mi na aucie jak najmłodszym i z jak najmniejszym przebiegiem. W tym budżecie cudów nie będzie. Jaka cena byłaby odpowiednia?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Za 60 tyś znajdziesz coś w okolicach 2007r. Myślę tu o autach 318i-320i, w których można mówić o manewrze wyprzedzania :mrgreen: . Takie auto serwisowane, z realnym przebiegiem 100tyś nie powinno przysporzyć zbyt dużych wydatków na eksploatację.
Opublikowano

Warto jezeli nie zalezy ci na bajerach i osiągach.

Jezeli chcesz lepszy silnik i wyposazenie to mozesz sie rozglądać za 320i 2008r moze nawet 2009 lub 320d 2007r moze 2008.

Opublikowano
jakby miał być tylko do miasta to brałbym :cool2: ...

ma uchwyty na kubki :cool2: :mrgreen: :mrgreen:

A gdzie jest worek na narty? :mrgreen:

no to tylko do miasta nizinnego :mrgreen: :P

Opublikowano

Jest to niezła oferta, warto to przemyslec. Jesli auto nie bite, ja bym brał.

Inna sprawa ze te auta jako nowe, własnie z konkursu ORANGE sprzedawali po 75-79 tys zł...

majac do wydania ok. 60 tys zł, to jest to jedna z najlepszych ofert wogole sposrod samochodów.... na pewno warto sprawdzic auto i jak jest OK, to brac...

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano
Pewnie za jakiś czas będę brał takie autko pod uwagę zamiast obecnego E46. A że silnik mały? Cóż, co tam komu potrzeba. No, ale najpierw E46 musi se trochę pojeździć, świeża w sumie jeszcze jest.
Opublikowano
wg mnie te 316i z ORANGE z minimalnymi przebiegami są duzo ciekawszymi ofertami niż zmęczone poleasingowe 318d/320d z zachodu, które w wiekszosci maja po 300 tys km i wiecej
Opublikowano
A co sądzicie o tym?

Chyba lepiej wyposażony.

Porównaj wyposażenie jednego i drugiego. Zauważ, że różnica w cenie jest istotna. Nie wiem czy gra warta świeczki.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano

Tyle, ze ten jest 2011 a tamten 2010.

Róznica w cenie jest duza przez wysoki kurs Euro.

Gdyby kurs był przeciętny (3,6-3,8) to nie byłoby takiej duzej róznicy.

Opublikowano
Zauważyłem, że są inne roczniki ale to i tak nie rekompensuje różnicy w cenie. Tym bardziej, że rocznik nie jeździ. A Euro na zakup auta póki co nie kupimy po 3,6 zł :) więc musimy zejść na ziemię.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano

Zdecydowanie lepszą ofertą jest ten z Polski. Ten z mobile.de fajny, ale niestety, tak jak przedmówcy piszą, kurs euro zabiją jakąkolwiek sensownosć tego zakupu.

Fabrycznie nowe auta z konkursu ORANGE były sprzedawane taniej, niz 18500 euro przy dzisiejszym kursie.