Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogladalem te auto na przelomie września i pażdziernika. Wtedy jeszcze nie było zarejestrowane w PL. Ogólnie stan auta był nie zły, odbyliśmy jazdę próbną. Nie miałem se sobą czujnika lakieru ale nie widać zeby gdzieś było malowane trochę się na tym znam. Silnik procowal bardzo ładnie w środku nie było widać jakiś nadmiernych śladów złużycia. Na pewno wtedy nie otwierała sie szyba w klapie bagażnika. Jak zaproponowałem wizytę w ASO właściciel od razu sie zdenerwował, powiedział że nie ma na to czasu, że kosztuje go dojazd itp,itd...

Pochwalił sie że ma jeszcze taką samą tylko że w x drivie.

PO 3 tygodniach ktoś wkleil ją na forum i sprawdził po VINie w ASO okazalo sie ze miała cofniety licznik juz teraz nie pamietam dokladnie ale cos ok 50 tkm.

Nasuneły mi sie od razu przypuszczenia, dlaczego nie chcial jechać tym autem do ASO.

Ogolnie auto wyglądalo ładnie, wiadomo BMW ma dobre materiały w środku i cieżko rozróżnić auto które ma przebiegu 150 tkm czy 220 tkm.

Ja sobie je odpuściłem może nie ze względu na sam samochód a na jego wlaściciela.

Opublikowano

Witam,

Bardzo dziękuję za opinię. Dzwoniłem do sprzedającego jeszcze kiedy auto było wystawione na poprzedniej aukcji. Zgodził się na wizytę na stacji diagnostycznej, potem nawet na ASO, jednak bez przekonania, ale obiecanego numeru VIN nie podał ani nie przesłał. W sumie - tak jak mówisz auto wygląda OK, przebieg 200 czy 220 tyś km jestem przy tym roczniku zaakceptować. Ale kupować E61 bez wizyty w ASO? Podziękuję i szukam dalej,

Pozdrawiam,

Paweł