Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
to nie emka to najmocniejszy dizel 3 turbiny :> ogladalem jakos ostatnio film i prezes bmw mowil ze to oznaczenie oznacza cos w stylu najmocniejszy model w seri ale nie M/// cos miedzy 3,5d a m takie rozwiazanie ma to byc w kazdej serii czyli 1,3,5,7,i w iksach
Opublikowano
Dzisiaj na tvn turbo można było zobaczyć to auto, co oni mają z tymi oznaczeniami to samo jest w nowej szóstce 550d a silnik 3 litry, podobno zestaw audio podczas przyśpieszania wydaje dzwięk jak rasowa benzyna żeby nie trzeba było słuchać dieselka :D
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Widziałem dzisiaj na Niepodległości w W-wie taką białą M550d wygląda super wrażenie robi. Niestety szybko zniknęła mi z oczu nie zdążyłem zrobić zdjęcia :cry:
Opublikowano
...podobno zestaw audio podczas przyśpieszania wydaje dzwięk jak rasowa benzyna żeby nie trzeba było słuchać dieselka...

O boże... :mad2:

Nie od dziś wiadomo że współczesne BMW jest skrzywione, a jak widać ono krzywi się dalej :cry:

M550d to takie M jak z koziej d... trąba. niestety w prawdziwym M5 też dźwięk jest sztucznie poprawiony :(

Opublikowano
Panowie ale przeciez to nie jest BMW M5 tylko MPerformance 550d tyle w temacie. Nie wiem po co sie klocic z jakims oznaczeniem... Audi ma S i RS , no to musieli cos wymyslec zeby bylo bardziej sport niz Mpakiet... tyle. Wymogi rynku sa jakie sa i trzeba sie dostosowac. Bawaria chciala wygrac Engine of the Year i 50d napewno to zapewni , raczej nic konkurencja madrzejszego nie wymysli :wink:
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No i lipa. M3 e36 jest objeżdzane przez 3 litrowego diesla. Jak konstruowali e36 to chyba nikt o tym nie myślał zę technologia ropniaka pójdzie tak do przodu w tak krótkim czasie.

PZDR>