Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Panowie mam z przodu zamiast popielniczki taką wnękę. Planuję tam zamontować popielniczkę z zapalniczką (tą oryginalną) jednak nie chcę robić popeliny. Chcę aby ta zapalniczka dziłała a sama popielniczka była podświetlana.

Czy ktoś z Was próbował robić coś takiego lub znacie kogoś kto to robił ?

Czy mam się spodziewać braku odpowiedniej wiązki do podłączenia ? albo kodowania częśći ?

Macie jakieś zdjęcia wiązek jak to wygląda gdzie i co jest podłączone ?

Porszę o info, bo w serwisie nawet nie mam zamiaru tego sprawdzać (czytając forum dochodzę do wniosku że to najgorsza droga) :D

Będę wdzięczny za podpowiedzi.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No nie jest taka znowu prosta, jestem już po instalacji hehe :D

Jeżeli nie było pakietu dla palaczy to nie ma gdzie się wpiąć. Przynajmniej u mnie (przed liftem) :D

Więc trzeba samemu się wpiąć w gniazdo 12V - przynajjmniej wh schematu jest to ta sama linia, a potem trzeba się wpiąć gdzieś pod podświetlenie konsoli lub bezpośrednio do footwell module (PIN 48).

Żeby to zrobić trzeba zdjąc tunel, dolną osłonę konsoli oraz osłonę przy drzwiach (od str kierowcy)

POzdrawiam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Czy mógłby ktoś się pochwalić zdjęciami zapalniczki w bagażniku?

Mam zamiar zamontować sobie gniazdko w bagażniku... lodóweczka przydaje mi się nie tylko latem. :wink:

Zgóry dziękuję za fatygę! :D

Konie mechaniczne w skrócie - KM

Myślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.

http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.html

Nie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada.