Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
u mnie też się telepie, minimalnie ale zawsze :P czuć to jak szczególnie jak złapiesz lewarek w ręke
http://img38.imageshack.us/img38/8832/hu9c.jpg
Opublikowano

Niestety to chyba ogólna przypadłość tego modelu . U mnie telepie sie tak ok. 0,5 cm w lewo i prawo ale tylko na luzie .

Jak go przytrzymam to nie czuję wibracji ale po puszczeniu chwilkę jest nieruchomy a potem znowu robi swoje .

Może to wersja dla kobitek :duh: :arrow: :cool2:

Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/
Opublikowano
Jak już dużo osób pisało to normalna przypadłość tego modelu tak więc nie powinieneś się tym przejmować, także na początku miałem obawy z tym związane i poruszałem ten temat na forum, z czasem się przyzwyczaisz :)
Opublikowano

W polonezach tez telepie lewarkiem (benzyna)

A tak na serio to guma jak będzie namarźnięta, twarda to chyba powinna bardziej usztywniąc całą skrzynie w efekcie przenosząc wibracje na budę, a nie lewarek.

W sumie to bez roznicy czy benzyna czy diesel skoro skrzynia jest ta sama.

Opublikowano

U mnie nie telepie mam diesla, na pewno nie 0,5cm, może jakieś milimetry.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jednak to były te 2 gumy na łapie. Problem wyeliminowany :) były już twarde :)

Po wymianie gum lewarek się w ogóle nie rusza?