Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Każdy może nie wiedzieć kolego. Ja akurat nie mam takich, ale widziałem, że te dekelki po prostu się odkręcają. Może troszkę się przypiekły. Powodzenia :D
Opublikowano
Ten dekielek jest wciskany. Musisz go z wyczuciem podważyć z dwóch stron. Spróbuj jak podważysz fuknąć WD40, i znowu spróbować.
Opublikowano

Przykrecane? Niby czym? Dekielki sa na wcisk, wez srubokret, podwaz, wyciagnij i po problemie...

Felgi w stylingu jak z e34 czy e32 nie wygladaja za fajnie na e39 :lol:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przykrecane? Niby czym? Dekielki sa na wcisk, wez srubokret, podwaz, wyciagnij i po problemie...

a mi się bardzo podobają

Opublikowano

Z takimi kupilem wiec nie wybrzydzam a w rzeczywistosci wyglada nawet niezle. Dotego nowe good year'y, nowe tarcze, nowe klocki, czegoz chciec wiecej.

W przyszlosci bede chcial zamienic na 19tki z m6 ale to jak te gumy beda zjechane.

Co do kolpaczka to jutro sprobuje.

Opublikowano

a mi się bardzo podobają

Mi też :P

Opublikowano
Mam takie same i do tego dekielka jest w komplecie specjalna nakladka a jak jej nie masz to przy zdajmowaniu musisz odkrecic dekielek w lewa strone a przy zakladaniu wcisnac go zgodnie ze strzalka na feldze i dekielku.
Opublikowano
Mam takie same i do tego dekielka jest w komplecie specjalna nakladka a jak jej nie masz to przy zdajmowaniu musisz odkrecic dekielek w lewa strone a przy zakladaniu wcisnac go zgodnie ze strzalka na feldze i dekielku.

Dlatego napisałem odkręcić bo widziałem jak koleś to robił :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ponownie musze sie zapytac o te felgi. Tyle ze teraz troche inny problem.

Mianowicie, postanowilem je odnowic, ale zeby to zrobic musze je rozkrecic. Teraz mam pytanie, jak ciezko te sruby siie odkrecaja (wiem ze sa z tytanu wiec sa mocne), czy podczas odkrecania nie niszcza sie nakretki?

Moze ktos to robil wczesniej i mogl by cos doradzic.

Teraz dorada, czy zrobic je cale na srebrny metalic, czy tez szprych w kolorze auta a ranty srebrne?

Dzieki z gory za podpowiedzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.