Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Z gumowych nie widziałem używek a za nowe krzyczą 450zł :duh: Sory ale różnice wolał bym przepić ;) tylko pytam bo być może ktoś takie kupił i są całkiem rozsądne jak za te pieniądze, chyba że walą gumą ;)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jakość dywaników jest naprawdę na wysokim poziomie, ale jest jeden minus, walą jak cała alejka trampów z TESCO :duh: Da się coś z tym zrobić ? Póki co wietrzeją w piwnicy :mad2:
Opublikowano
Kolega w dziale części sprzedaje dywaniki gumowe i są godne polecenia, nie suwają się po podłodze, nie smierdzą i niektórzy twierdzą że są lepsze niż Petex.
Opublikowano
Kolega w dziale części sprzedaje dywaniki gumowe i są godne polecenia, nie suwają się po podłodze, nie smierdzą i niektórzy twierdzą że są lepsze niż Petex.
Dzięki za info ale już kupiłem, naszczęście 2 dni w piwnicy i wywietrzały tak że lux :cool2:
Opublikowano
co wy z tymi oryginalnymi ? oryginalne to powinno być np koło pasowe ;P . Dywaniki na allegro ja kupiłem za 140 zł kpl 4 szt gumowe jestem mega zadowolony. z otworami dopasowane ideaLNIE do mojej e61. nawet szczerze mowiac jestem bardziej zadowolony niz z oryginałów welurowych i nie wiem czy na lato bede przekłądał. bez przesady , glupota jest dawac 450 zł za dywaniki, rozumiem jakies wazne czesci ale dywaniki...? oczywiscie jak kto woli, ale bmw z nas zdziera niemilosiernie. Z drugiej strony tez nie ma co brac jakiegos badziewia za 50 zł, ale sa na rynku dobre zamienniki które warto kupic, poszukam aukcji na której kupiłem to wrzuce może komus sie przyda :D Wesołego jajka :D
Opublikowano
Ja kupiłem do swojej z allegro za 104zł z wysyłką kurierską jestem zadowolony .Pasuja idealnie. Nie śmierdzą Gumą.W aso trzeba zapłacic 450zl to 350zł zostało na inne bajery do e60.
Opublikowano
Ja kupiłem do swojej z allegro za 104zł z wysyłką kurierską jestem zadowolony .Pasuja idealnie. Nie śmierdzą Gumą.W aso trzeba zapłacic 450zl to 350zł zostało na inne bajery do e60.

to daj linka może ktoś kupi z forumowiczów. Przymierzam się do maty bagażnika bo wózek dla dziecka robi tam niezły bałagan. Jak macie coś do polecenia plz podajcie linka.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Jeśli szukacie dobrych dywaników welurowych, w pierwszej kolejności sprawdźcie surowiec. Muszą być poliamidowe (PA), absolutnie nie bierzcie polipropylenowych (PP), które są tańsze. Różnica w utrzymaniu i czyszczeniu ogromna. Drugą kwestią jest gramatura - powyżej 420 gram. Jeśli chcecie dobrze dopasować kolor - producentem wykładzin (w samochodzie jak i dywaników) jest firma Condor Cartex z NL.(http://www.condor-group.eu/condor_cartex/productgroups) Dostarczają wykładziny zarówno do fabryki jak i podwykonawców m.in. w Polsce, którzy robią dywaniki dla BMW. Również kupują u nich czasem mniejsi krajowi producenci, ale tutaj radziłbym uważać, bo mogą być to produkty drugiej kategorii.