Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Przymierzam się do zakupu BMW E39 i przeglądając dzisiaj Allegro trafiłem na ten egzemplarz:

http://moto.allegro.pl/bmw-5-e39-520-520i-w-idealnym-stanie-warszawa-i2053165959.html

Może ktoś z forumowiczów wie coś więcej na jego temat?

Jestem nowy w temacie BMW i zanim pojadę cokolwiek oglądać, wolałbym poznać opinię kogoś bardziej doświadczonego. A nóż ktoś już go widział...

Pozdrawiam,

Sebastian

Opublikowano

widac, ze porzadny, zadbany egzemplarz, sam na niego patrzylem nie dawno, ale szukalem w Kombi

mysle, ze warta ogladania,

cena moze troche dziwic jak na ten motor i wyposazenie, ale za tak zadbany egzemplarz (wymienone sporo czesci) to warto

Opublikowano

bardzo uboga wersja (prawdę mówiąc nawet nie wiedziałem, że wychodziły E39 z tylnymi szybami na korbkę)

mimo to wygląda na bardzo zadbany egzemplarz jak na 16letni samochód i widać, że obecny właściciel go ceni.

pozdro
  • Moderatorzy
Opublikowano
Na tylnych prawych drzwiach na dole widać zacieki z rdzy.To że szyby na korbkę to mnie nie dziwi(też mam u siebie) ale kiera bez skóry to faktycznie anomalia.
ec2Wze6.jpg