Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Dzisiaj odbyła się II runda, na leśnym takiego hard coru jeszcze nie widziałem :duh: .

Pozdrawiam

Rafał F.

• Członkowie klubu
Opublikowano
czym jechałeś ?

BMW E30 z silnikiem M54 B30 :norty:

Pozdrawiam

Rafał F.

• Członkowie klubu
Opublikowano

Jakie lodowisko :shock:

...i Feda się ślizgnął ;) szczęściem bez strat ;)

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
Będzie fajniejszy, remont leśnego sie szykuje, jak dobrze pójdzie (w przyszłości) i z drogówką jakoś ominą drogę na łódź to będzie pełnoprawny zamknięty tor wyścigowy :8) :8) :8)
  • Członkowie klubu
Opublikowano
No ślizgnąłem się, starty jakie mogły być to mało kiery ze złości nie odgryzłem :duh: Mój cel to wygrać klasę czekam na karuszkę :mrgreen: , ale i tak daję nieźle radę mając 100 KM mniej niż miejscowi. Ja powiem że uwielbiam ten tor i te zawody. Prorytet to objechać Ostrego, co będzie zajebiście trudne... :roll:

Pozdrawiam

Rafał F.

• Członkowie klubu
Opublikowano
nie masz szans jadac RWD objecha na tym torze doinwestowane EVO :(

Andrzej grubą kasę łoże na M3... jak będzie sucho to czemu nie choć Ostry moim zdaniem to fenomen, jest po prostu mega zaje...

Pozdrawiam

Rafał F.

• Moderatorzy
Opublikowano
Rafal tor jest sliski, chlopaki ustawiaja nawroty, sa ciasne zakrety i szykany to nie jest konfiguracja w ktorej RWD wygra z EVO, na torze Poznan to inna historia :twisted:
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Rafal tor jest sliski, chlopaki ustawiaja nawroty, sa ciasne zakrety i szykany to nie jest konfiguracja w ktorej RWD wygra z EVO, na torze Poznan to inna historia :twisted:

Nie zgodzę się z Tobą, każdego można pokonać, a ja naprawdę jestem ostro zdeterminowany, żeby być w pierwszej trójce generalki :twisted:. Ostanio ustawiają próby raczej na prędkość w których liczy się przede wszystkim wielkość cochones :mrgreen:. Ostatnio znalazłem film z pierwszych zawodów na jakich byłem w Kielach z pilotem w Twojej osobie :mrgreen: . Powiem tak, wiele mnie Andrzej nauczyłeś, masz do tego dar. Myślę że powinieneś założyć szkołę... Umiesz przekazać wiedzę, ja np. hym... parę osób prosiło żebym jechał na prawym, ale cóż... brak mi cierpliwości :).

Pozdrawiam

Rafał F.