Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Znajdziesz bez problemu. Oznaczone jako Zagłębie Lepiszcza Maści Wszelkiej :mrgreen:
Opublikowano
Znajdziesz bez problemu. Oznaczone jako Zagłębie Lepiszcza Maści Wszelkiej :mrgreen:

To taki cytat a la "Miś" Barei, zapewne pamiętasz- Londyn, nie ma takiego miasta, jest Lądek, Lądek Zdrój. :mrgreen: W Drezdenku się nie bywa, o Drezdenku się mówi. Niestety wiem gdzie to jest. Trafiłbym tam z zawiązanymi oczami, na węch. :D

Opublikowano
Rejestracja samochodów z drezdenka: FSD - Fabryka Samochodów Drezdenko :D

OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!

Pomyśleć sobie, że w tym samym województwie mieszkam, a ciągle czyta się o oszustach z lubuskiego... :8)

Opublikowano
Nie prawo powinno się zjąć tymi pajacami, ale kilku ludzi postawy Mariusza P. i wtedy może zaczęliby się zastanawiać nad tymi co robią.
Opublikowano
Nie prawo powinno się zjąć tymi pajacami, ale kilku ludzi postawy Mariusza P. i wtedy może zaczęliby się zastanawiać nad tymi co robią.

Szerze, to wątpię aby udało się wyplewić takie dziadostwo...

Opublikowano
Czy ja dobrze widzę że ''rudy'' zjada błotnik i maskę :shock: Nawet za tę cenę dłuuugo jej nie sprzeda w tym stanie, bez klimy i na umowę z gościem ''z nieba'' :wink:
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano
Rejestracja samochodów z drezdenka: FSD - Fabryka Samochodów Drezdenko :D

OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!

Pomyśleć sobie, że w tym samym województwie mieszkam, a ciągle czyta się o oszustach z lubuskiego... :8)

Haha powiem Ci więcej, mieszkam 50km od drezdenka i wiem jak tam czasem ćwiartki zjeżdżały, a co druga stodoła na warsztat przerobiona :mad2:

Pozdrawiam z Gorzowa :)