Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/jedyna-taka-bunia-323-m-pakiet-z-niemiec-i2055098128.html

Jak w temacie. Ktoś coś może powiedzieć czy w miarę warta tej ceny?

Oczywiście Pan Handlarz... Głównie BMW posiada w ofercie - każda wygląda na tak samo idealnie zadbaną lub wypicowaną...

Staram się pozyskać VIN

Może ktoś zna to źródło ? ktoś kupił tam wcześniej?

miałbym całą Polskę do przejechania..

Pozdrawiam

Pozdrawiam Wszystkich Miłośników Marki !
Opublikowano

Pan handlarz ma bardzo ciekawe samochody na placu.

Mozna powiedzieć pasjonat.

Ale czy te jego samochody są warte zachodu ciężko określić ze zdjęć.

Widze że jesteś z daleka dlatego na dogłębne oględziny samochodu będzie raczej niewiele czasu...

No ale ta którą jesteś zainteresowany moim zdaniem wyposażenie imponujące :)

Opublikowano
Jedno mozna powiedziec na pewno. Jak na polskie warunki: ma drogie (niektóre nawet bardzo drogie) e36 i tanie e46. :)
spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

Na moje oko autko bardzo fajne :cool2: jednak aby jechać całą Polskę to jednak postarałbym się o nr vin i dokładne zdjęcia pojazdu - mamy XXI wiek i nie jest to żaden problem, a jeżeli jest to być może ktoś ma coś do ukrycia :wink:

Pamiętaj że do ceny trzeba doliczyć opłaty - całkiem spore bo auto ma ponad 2l. Na tych "blachach" też daleko nie zajedziesz :wink:

Opublikowano

Obawiam się że e46 za 14500zł to proszenie się o kłopoty :wink: Mogę Ci poradzić abyś zobaczył kilka egzemplarzy na żywo, chociażby w komisach aby mieć porównanie co za jaką cenę mniej więcej można kupić :cool2:

Opublikowano
Na moje oko autko bardzo fajne :cool2: jednak aby jechać całą Polskę to jednak postarałbym się o nr vin i dokładne zdjęcia pojazdu - mamy XXI wiek i nie jest to żaden problem, a jeżeli jest to być może ktoś ma coś do ukrycia :wink:

Pamiętaj że do ceny trzeba doliczyć opłaty - całkiem spore bo auto ma ponad 2l. Na tych "blachach" też daleko nie zajedziesz :wink:

Zajedzie, zajedzie na upartego. Ważny przegląd i ubezpieczenie miesieczne powinny pozwolić na dojazd do domu o ile "tablice" są zgodne z tymi w briefie :)

Oczywiście to co pisze to naginanie przepisów ale w razie kontroli nie powinno byc wiekszych problemów, w razie czego bedziesz wiedział jak to załatwić od ręki ;)

Opublikowano
Posiadanie ubezpieczenia nic nie da, jeżeli minął ustawowy termin przerejestrowania samochodu. Zależy jeszcze na jaki patrol byś trafił. Znam przypadki poważnych problemów z tego tytułu, zwłaszcza z UC i US.
Opublikowano

Rozkodowałem VIN - i wszystko się zgadza. M-pakiet W Vinie, wyposażenie całe zgodne - Tylko brak webasta - które fizycznie jest - chyba jedyna modyfikacja.

Zastanawiają mnie tylko dwie pozycje w VINIE mianowicie:

S915A BODY SKIN CONSERVATION, DELETION Brak konserwacji pokrycia zewn. ( nie ma Ocynku ?!? )

Oraz co wchodzi w skład:

P971A EXCLUSIV PACKAGE Pakiet Exklusiv ?

czy mając VIN w ręku w warunkach domowych - np z telefonicznie - mogę jakoś sprawdzić przebieg? :)

Pozdr!!

Opublikowano

Numer to chyba ten? WBACE71070EU87722

S915A nie był zabezpieczony podczas transportu

P971A klima automat z AUC, zdalnie sterowany centralny, fotochromatyczne wewnętrzne lusterko, jakiś pakiet oświetlenia, grzane fotele

Prospekty, broszury, cenniki BMW - KLIK
Opublikowano

Dzięki.

Zdalny centralny powinien być w kluczyku? czy w osobnym pilociku?

Wg VINu w komplecie jest pilot - ale jak to interpretować (wobec powyższego) to już nie wiem.

Druga sprawa:

Podpowiedział by ktoś po czym poznać bez demontowania połowy osprzętu czy silnik jest w dobrej kondycji?

Pytam z ciekawości o dodatkowe opinie, bo oczywiście umiem usłyszeć czy grają zawory itp.

Ale może są jakieś znane przykrości które mają charakterystyczny dźwięk lub inny objaw - w tym silniku. Hm?

Dzięki z góry!

Pzdr

Opublikowano

Kilka osób z różnych for kupiło od nich samochody. Ja w końcu nie pojechałem zobaczyć cabrio jak mieli do sprzedania. Był problem z uzyskaniem VIN'u a później mimo że chciałem jechać bez tego nie dało się umówić z gościem na konkretny dzień :mad2: :duh: .Zdjęcia są "podrasowane" i odbiegają jak się ogląda na żywo, przynajmniej da się znaleźć kilka takich opinii. Wg. mnie podejście do potencjalnego klienta mają zerowe :nienie:

Bez miernika i manometru na pewno nie pojechałbym zakupić od nich auto.