Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Świecąca poducha to jak nie było "walone" to mata zajętości fotela pasażera .Ale lewy przód to średnio spasowany... No i ten silnik to ma 136 km a nie 150...

A ja się założę że ma 150 kM

Przepraszam nie zobaczyłem że to benzyna.Oczywiście ma 150 km.

Opublikowano
według mnie warto spróbować, zabierz ją na przegląd w ASO. Cena jest odpowiednia, dobre auto musi kosztować, nie patrz na rocznik tylko na stan.
Powyższy post odzwierciedla jedynie prywatne poglądy i stan wiedzy autora, zatem nie musi on opisywać stanu faktycznego. Autor nie bierze odpowiedzialności za skutki decyzji podjętych w oparciu o niniejszy post.
Opublikowano
Chyba ze koledzy jechać z kimś do Niemiec co???W sumie mnie wyjdzie ok 20k tak,że to jeszcze ok,ale nie wiem co robić.Dziękuje wam za rady db, że mamy to forum.

Jeśłi masz ochotę mogę sprowadzić ci takie auto z Niemiec. Napisz na PW lub zadzwoń 691-18-00-00.

pzdr.

Opublikowano
Kolega szuka benzyniaka.

Faktycznie, przeoczenie. Za dużo tych postów :mrgreen:

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano

Witam auto minie zdziwiło dzisiaj bo pooglądałem i się okazało,że jest inny odcień drzwi jak kolega pisał.Auto już poszło w odstawkę.Dziękuję chłopaki za pomoc wszystkim.Nadal trwają poszukiwania tylko myślę nad motorem 1.8 lub 1.9.

pozdrawiam emilo