Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Auto masz u siebie więc na pewno warto obejrzeć.

Rozkoduj VIN, potem czujnik w rękę i sprawdzaj. A jak się pofatygujesz do ASO to i przebieg pewnie uda się zweryfikować więc do dzieła:)

Ciekaw jestem tylko dlaczego z tyłu lampy są z modelu poliftowego. W bezwypadkowym aucie?

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Witam ja już byłem oglądać i jest super stan.Tylko jest jeden minus bo licznik się rusza tak jak by spadł z zaczepów.Auto posiada książkę serwisową do 2011r silnik chodzi równiutko.Jedyne to że się świeci poduszka powietrzna ale facet mówił że to naprawi.Panowie co sądzicie o niej jest warta tej kasy.
Opublikowano
Świecąca poducha to jak nie było "walone" to mata zajętości fotela pasażera .Ale lewy przód to średnio spasowany... No i ten silnik to ma 136 km a nie 150...
Opublikowano
Zwróć uwagę jeszcze na inny odcień drzwi kierowcy

Dziękuje za odp.

Auto bylem oglądać dwa razy i nie widziałem aby się różniły kolory wg.mnie nie jest wcale bite.Wszystko jest ok.Ale nie wiem czy jest warte tej kasy.A co wy powiecie???Posiada książkę serwisowa i naprawdę jest zadbana.Jedzie bardzo db.a i jeszcze teraz po rozmowie z właścicielem powiedział że to jest 99rok nie 20000. A co powiecie na temat tego silnika,psuje się często czy nie?Ja obecnie mam m50b20 w e36 i jestem z niego naprawdę zadowolony.

Opublikowano
Świecąca poducha to jak nie było "walone" to mata zajętości fotela pasażera .Ale lewy przód to średnio spasowany... No i ten silnik to ma 136 km a nie 150...

A ja się założę że ma 150 kM

Opublikowano

Witam kolego ale to jest benzyna i ma 150KM bo jest to silnik sześciocylindrowy R6 o symbolu M52TU B20 jak mnie Wikipedia nie kłamie.

Opublikowano
pewnie że ma 150 KM ,136 to mają 2.0d a po drugie to dziwi mnie że w ogłoszeniu jest napisana data produkcji 2000 a data pierwszej rejestracji 03.1999. Jak sprzedawca ci wyjaśni ten temat logicznie to bierz auto :norty: W końcu się okaże że to 12.1998.
Opublikowano

Witam koleś ma komis i sprowadza tylko auta z zagranicy jak bylem u niego to naprawdę ma bardzo ładne auta.A tłumaczył, że sam już nie wie co ma ale sprawdziłem w niemieckiej dokumentacji tego auta, że był zarejestrowane 03.1999.Wychodzi na to że auto jest z 1999roku i ma przejechane 154kkm.czyli koledzy byli by za kupnem tego egzemplarza???Ja mam e36 320i m50b20 i chce wymienić na nowsze troszkę bo na tyle mi budżet pozwala.

Dziękuje za odpowiedz

Opublikowano
03.1999 to jest tylko data rejestracji. Możesz spojrzeć na pasy bezpieczeństwa powinna być metka z datą produkcji. Ja przykładowo jak kupowałem swoją e36 w Belgii to data rejestracji była 02.1994 a jak sprawdziłem po vinie to data produkcji była 12.1993, ale to o niczym nie świadczy ale jak ktoś pisze że data produkcji jest 2000 a pod spodem data rejestracji 1999 to wali ściemę i tyle. Jeżeli auto ci się podoba to sprawdź miernikiem lakieru czy wszystko oryginalne podjedź na stacje diagnostyczną sprawdź resztę i tyle nikt za ciebie decyzji nie podejmie
Opublikowano

Już niektórzy zapominają, że są jeszcze silniki benzynowe. :)

Opublikowano
A czy ktoś się orientuje ile kosztuje diagnostyka w serwisie,bo może bym ja tam zabrał aby serwis mi ją sprawdził.Auto jak na ten wiek naprawdę zrobiło na mnie wrażenie tym bardziej, że aktualnie mam bmw jestem z niego zadowolony.Tylko się zmartwiłem jak zobaczyłem, że się licznik rusza tak lekko góra-dół mówił ten właściciel że wymieniana była żarówka w nim i najprawdopodobniej jest źle złożone.
Opublikowano
ciężko powiedzieć co z tym licznikiem ale jakby to była tylko spalona żarówka to pewnie nawet by się za to nie zabierali. Najlepiej zadzwoń do najbliższego serwisu bmw i zapytaj ile kosztuje przegląd przed sprzedażowy. Auto jest do opłat?
Opublikowano
W ASO w Bydgoszczy za całą diagnostykę chcieli ok 600zł. Podejrzewam, że ceny są zbliżone do siebie.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Opublikowano
Chyba ze koledzy jechać z kimś do Niemiec co???W sumie mnie wyjdzie ok 20k tak,że to jeszcze ok,ale nie wiem co robić.Dziękuje wam za rady db, że mamy to forum.
Opublikowano
Ja przykładowo nie kupie już auta u nas w kraju wole pojechać do Belgii poświęcić dwa dni ale przynajmniej kupie auto w miarę dobrze utrzymane technicznie i z realnym przebiegiem co nie znaczy że tam nie trzeba uważać, ale jak widziałem co Polacy pakują na lawety to nic dziwnego że można u nas kupić taniej sprowadzone auto niż za granicą
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A czy ktoś się orientuje ile kosztuje diagnostyka w serwisie,bo może bym ja tam zabrał aby serwis mi ją sprawdził.Auto jak na ten wiek naprawdę zrobiło na mnie wrażenie tym bardziej, że aktualnie mam bmw jestem z niego zadowolony.Tylko się zmartwiłem jak zobaczyłem, że się licznik rusza tak lekko góra-dół mówił ten właściciel że wymieniana była żarówka w nim i najprawdopodobniej jest źle złożone.

Wszystko fajnie tylko ze w tych zegarach nie ma żadnej zarówki którą można by wymienić... są diody które jak wiadomo są praktycznie nieśmiertelne... kolejna ściema ale skoro na miejscu nie zauważyłeś innego odcienia drzwi kierowcy to wszystko inne też Ci będzie pasować :norty:

Opublikowano

Auto ladne jak na e46 przedliftowe w polskim komisie. Moze byc warte grzechu.

Wiadomo ze cena bedzie wyzsza niz najtanszych ulepów.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

Kolega Forumowicz chce sprzedać swoją:

viewtopic.php?f=5&t=175177

Może to byłaby dla Ciebie dobra opcja?

EDIT:

Tu masz sporo a tym samochodzie:

viewtopic.php?f=159&t=150330

Freude am fahren