Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tyl sie fajnie prezentuje przod najgorzej :>mi sie tyl podoba i kola :>mialem to ogladac ale wybilem sobie z glowy takie cuda :>druga sprawa jak brac 7 me tej seri e 65 to po 2003 roku najlepiej od 2004 bo wtedy elektronika byla poprawiona :>a tu w innym kolorze to samo http://otomoto.pl/bmw-745-C21371437.html
Opublikowano
a tu w innym kolorze to samo http://otomoto.pl/bmw-745-C21371437.html

Mhmmmm - pojechał siódemą pod Almę zdjęcia porobić. :mrgreen:

Tuning e65 - miodeczek...

...żartowałem. :duh:

Co do "fajnej prezencji" takiej e65 to być może fajnie się to prezentuje jak podjedzie pod jaką "dyskę" w lokalnej remizie. Na to auto poderwie jaką "git falbanę", przeora ją na tylnej sofie i tak do następnego razu. Do takich zadań to się zgadzam - auto "fajnie się prezentuje"... :mrgreen:

Pzdr.

Opublikowano

Pokaże to coś wspólnikowi ma 745D może się skusi na taki pakiet stylistyczny :duh:

Zastanawia mnie tylko jak można być takim wsiórem, rozumiem E36 bez urazy posiadaczy sam miałem dwie sztuki ale nie E65.

Opublikowano

ta pierwsza juz byla omawaian na forum i jak powyzej.... o zagazowanej i obwieszonej serii 7 to dobrego slowa na forum nie uslyszysz :mrgreen:

to obszycie nad zegarami to faktycznie skucha maxymalna w kazdym innym miejscu, ale nie tam :duh:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Powinno być wpisane w regulamin banowanie za wklejanie takich wynalazków.

Do odśniezania w zimie polecam, do jazdy na codzień - tylko na krańcu świata, tak żeby nikt Cie w tym nie widział...