Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam ten sam problem i rozumiem że to wewnątrz podobno tyl i przód są takie same i podobno te klamki padaja jak muchy :lol: a wyciaga sie ja bajecznie prosto na srodku klamki jest taki okragły dekielek a podnia śruba odkręcasz i powino wyjść powodzenia dasz rade :cool2:
Opublikowano

Klamki padają jak muchy? Panowie to wy do ich otwierania używacie łomów? Przy normalnym użytkowaniu (chyba, że ktoś się na nich wiesza) to te klamki są na tyle masywne, że spokojnie dają radę. Może sprawdźcie czy nie macie gdzieś linek przyciśniętych/podrdzewiałych/klinujących się bo przy prawidłowo i lekko chodzącej klamce to nie trzeba używać siły, która mogłaby ją wyrwać.

Pzdr.

Opublikowano
Klamki padają jak muchy? Panowie to wy do ich otwierania używacie łomów? Przy normalnym użytkowaniu (chyba, że ktoś się na nich wiesza) to te klamki są na tyle masywne, że spokojnie dają radę. Może sprawdźcie czy nie macie gdzieś linek przyciśniętych/podrdzewiałych/klinujących się bo przy prawidłowo i lekko chodzącej klamce to nie trzeba używać siły, która mogłaby ją wyrwać.

Pzdr.

Zgadzam się z kolegą Manolito77. U mnie oryginalne są i przez tyle lat nic się nie ułamało itd. Problem jest tylko z uszczelkami, ale podobno trudno je zdobyć :D Popękały trochę jednak jakimś cudem nie słychać wiatru :D

Opublikowano
a ja wiem ze padaja i jeszcze sie spotkacie w swojich buniach z tym tematem oby nie ps a otwiera pasażer a nie wlasciciel bynajmniej ja siedze zawsze za kierownica ;p
Opublikowano

Pzdr.

Te klamki to szajs plastik przyduś ją przy otwieraniu w dół to zobaczysz co się stanie, przeważnie pekaja jak kierowca wychyla sie do otwierania innych drzwi :(

Opublikowano
To trza nie zabierac panienek co stoją przy drodze :norty: .

I napięcie mniejsze :mrgreen:

z kad wzioles takie zjebane felgi?

z kad? Chyba jakiś uczeń podstawówki wszedł na forum

• Moderatorzy
Opublikowano

Chyba tak.Czwarty post na forum i już się rzuca.

A tym słownictwem typu *********** to możesz zaimponować pod sklepem, a nie na forum.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
To trza nie zabierac panienek co stoją przy drodze :norty: .

I napięcie mniejsze :mrgreen:

z kad wzioles takie zjebane felgi?

Ogarnij się buraku z takim słownictwem. Najpierw naucz się pisać, a nie się prujesz. Gwiazdą tu nie zostaniesz :nienie: A te felgi nie są złe, sam smigasz pewnie na "alu kołpakach" i zazdrościsz :!:

Opublikowano

powracając do tematu, klamki w wersjach przed liftingowych mają takie same mocowanie. W po lifcie już nie ma tak łatwo z przodu są klamki z taką wpinaną kasetką, a tył jest przedliftowy...

Złamana klamka kierowcy E39 typowa wada ; )

Gdyby ktoś potrzebował klameczki nich da znać ; )

Pozdrawiam Blacharzy.
Opublikowano

To najwidoczniej mam szczęście i tyle. :cool2: Oby nie musiał się przekonywać o lichości tych klamek.

Co do kolegi "wztrybo1": Panowie po co sobie łeb "takim czymś" zawracać - najwidoczniej nie było jeszcze MODa w tym topicu ale jak się pojawi to na pewno odpowiednio nagrodzi autora tych ********** wypocin. Kariery w każdym razie tu nie zrobi bo już wielu próbowało to robić na takim "poziomie" i ich kości bieleją teraz gdzieś daleko na frontach banicji... :mrgreen:

Pzdr.

• Członkowie klubu
Opublikowano

Autor za naruszenie regulaminu 2xnagroda. Polecam lekturę regulaminu.

Co do reszty towarzystwa, które zrobiło sobie OT w tym wątku - palec mnie swędzi, żeby nacisnąć spust... Na przyszłość proszę się powstrzymać od komentarzy, od tego jest przycisk "raportuj".

Temat oczywiście zamykam i leci w niebyt ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.