Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Stalowe felgi do E60 mają rozmiar 5 x 120 x 72,5 - 7J 16'' ET20 a te co pokazałeś nie wiem czy ET będzie dobre.
Opublikowano

Na jednej z pierwszych aukcji jest zdjęcie passend fur BMW 1er - czyli do serii pierwszej.

TYLKO jeden raz w życiu widziałem 5er E60 na felgach stalowych z kołpakami. Wygląda koszmarnie i w ogóle to się zastanawiam czy stalówki były dostępne/dedykowane do tego samochodu. Nie lepiej ci kupić komplet 16" alu typu wzór 116 (jak najbardziej "pełne" ??) ??

Co do ostatniej aukcji ... nie przekonuje mnie to poza tym to że ktoś sobie napisał "pasują do" wcale nie oznacza że będą.

Kiss French. Wear Italian. Drive German.
Opublikowano
Obecnie mam opony zimowe na oryginalnych felgach BMW ale niestety coś jest z nimi nie tak, ponieważ auto w granicach prędkości 120-140 wpada w wibracje... Na 100% to wina kół, dlatego też chcę kupić stalówki i mieć święty spokój ;))
BMW E60 530D SEDAN 2003r
Opublikowano

Mam już alu kupione okazyjnie w zeszłym roku, wyglądają idealnie tylko coś z nimi nie tak...

Na zimę pozostanę przy opcji felg stalowych ;) Na lato mam 18 alu i te śmigają bez zarzutu...

BMW E60 530D SEDAN 2003r
Opublikowano
Mam już alu kupione okazyjnie w zeszłym roku, wyglądają idealnie tylko coś z nimi nie tak...

Na zimę pozostanę przy opcji felg stalowych ;) Na lato mam 18 alu i te śmigają bez zarzutu...

Jedź poprostuj te felgi które masz i tyle.