Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

czy ktoś już badał ten samochód: http://otomoto.pl/bmw-330-individual-kolor-C22359670.html ?

Wygląda ciekawie, przebieg wydaje się spory jak na tą cenę, ale może przynajmniej nie jest oszukany. Serwisowany w ASO, ponoć książka do końca - więc jeśli sprzedający zgodzi się na wycieczkę do wawy, to będzie łatwo zweryfikować jego prawdziwość.

Będę wdzięczny za każdą uwagę, pozdr.

Straight six in the front, manual gearbox in the middle and drive goes to the back - that's the chapter one, page one of the petro-sexual handbook :D
Opublikowano

Może i bezwypadkowy ale to jest Ciechanów :D i tam wszystko jest możliwe tak jak w Radomiu i Wlkp :mrgreen:

Mi osobiście jakoś nie podoba się że tylny zderzak pod lampą po lewej stronie odstaje w porównaniu do fotki z prawego profilu.

Na początku wziął bym VIN i dał do rozkodowania.

Opublikowano
Zaraz wcale nie będzie można kupić samochodu bo każde miasto będzie uważane za fabrykę ulepów tylko przez to że ktoś kiedyś widział tam powypadkowy samochód... Zobaczysz samochód ładny i bezwypadek w Radomiu np. ale go nie kupisz bo pomyślisz przecież to Radom na pewno coś jest nie tak, na pewno to złom...
Opublikowano

Trzeba będzie tak jak w Chinach zakładać nowe miasta.

Proponuję dla fanów BMW np 'Monahium' koło Radomia Beemki będą schodzić ja bułeczi...świeże.

A temu egzemplarzowi do ideału brakuje chociażby lewego nadkola.

Opublikowano

Oj Ty byś chciał wszystko, nawet nadkola:)

Auto bezwypadkowe więc może po prostu nadkole ...... gdzies się zawieruszyło :D

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano (edytowane)

...albo np. zapomnieli zamontować go w fabryce?

p.s. zapewne nie ma też czujnika temperatury zewnętrznej (-40st. na zegarach)

Edytowane przez silbergrau
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Musisz popracować nad gramatyką Jakub, powinieneś napisać "lewych nadkoli" :mrgreen:

Opublikowano

Kurde, nie wiedziałem, że Ciechanów TEŻ..

Ale żeście wypatrzyli to nadkole. Ale tu chyba chodzi tylko o jakąś dolną część - chlapacz, czy coś w ten deseń. Przecież nie może brakować całego nadkola. A coś takiego jak myślę, to chyba można zgubić w byle dziurze.. ? Albo rowie :)

Straight six in the front, manual gearbox in the middle and drive goes to the back - that's the chapter one, page one of the petro-sexual handbook :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale żeście wypatrzyli to nadkole. Ale tu chyba chodzi tylko o jakąś dolną część - chlapacz, czy coś w ten deseń. Przecież nie może brakować całego nadkola. A coś takiego jak myślę, to chyba można zgubić w byle dziurze.. ? Albo rowie :)

Nadkola !! , nie jedno a dwa, lewa strona tył i przód. I nie gubi się ich w byle dziurze. Miałem 2x e46 i zdarzyło mi się klika razy sprawdzić wytrzymałość tego elementu, przy krawężniku czy w dużym śniegu. A nawet jeżeli nadkole, które mocowane jest kilkoma wkrętami "wypadło" w dziurze, to chyba należało by je dokupić, choćby w zamienniku za 25-30zł. Więc jeżeli go nie ma to na 99% auto miało jakąś stłuczkę i zostało naprawione "po taniości" albo ktoś o nie nie dbał.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Bardzo możliwe, że to to autko.

Turtles0 zadzwoń do sprzedającego czy brakuje jakiś elementów zewnętrznych pojazdu np. nadkoli i będzie wiadomo :mrgreen: .

Kolorek świetny :cool2: .

Opublikowano
Dzwonilem, dzwonilem, mowił, że pierwszy raz ja wystawiał jakies dwa miechy temu, (czyli nieprawda) teraz niby drugi raz (pamietam, ze byla wystawiona jakoś na początku kwietnia bodajze, temat ze stycznia), duzy minus z mojej strony i tym samym duzo mniejsze szanse na dalsze moje zainteresowanie. Dlaczego w tym kraju ciężko spotkać jakiegoś właściciela co by sie do wszsytkiego przyznał i nic nie musiał kręcić?! Na plus przebieg powyżej 200k ;), mniejsze szanse ze byl cofany, chociaz rownie dobrze moze miec juz 400k, skoro 300 skreca sie do 160... ehhh...
Opublikowano
To się nazywa patologia motoryzacyjna i nedługo zostanie wpisana do chorób zawodowych handlarzy, jako choroba zakazna, ponieważ rozprzestrzenia się już na całe społeczeństwo :mrgreen:
Opublikowano
ale widzisz... niski przebieg i nasi koledzy wydzwaniają. Mimo, że każdy wie co w trawie piszczy. Jak usunąłem przebieg z ogłoszenia granatowej, telefon 3 razy zadzwonił ale wolałem jednak wrócić do tematu i ukazać kilometry.
PJ
Opublikowano

Ale spina z tym vinem. Ciekawe co to zmieni oprocz tego, że jednak to rocznik 2000 :P...

Numer podwozia WBABN51050JT61995

Kod typu BN51

Typ 330CI (EUR)

Typoszereg E E46 (2)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji COUPE

Układ kierowniczy LL

Drzwi 2

Silnik M54

Pojemność skokowa 3.00

Moc 170

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor SONDERLACKIERUNG (490)

Tapicerka STOFF FLACHGEWEBE LEINEN/ANTHRAZIT (E4AT)

Data prod. 2000-09-14

Wyposażenie

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy

S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S354A GRUENKEIL-FRONTSCHEIBE Szyba przednia ziel. z klinem ziel.

S403A GLASDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny, elektryczny

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S434A INTERIEURLEISTEN Wyp. wn., powierzchnia aluminium

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S459A SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY Elektryczna regulacja foteli z pamięcią

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S662A RADIO BMW BUSINESS CD Radio BMW Business CD

S676A HIFI LAUTSPRECHERSYSTEM System głośników HiFi

S760A INDIVIDUAL HOCHGLANZ SHADOW LINE Wysoki połysk Shadow-Line

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe

S788A M LEICHTMETALLRAEDER Obr. BMW, st. le. indywid.

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Bordliteratur deutsch

S946A BERUECKSICHTIGUNG PREISABHAENGIGK. Dummy-SALAPA

Wyposażenie seryjne

S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sportowe dostosowanie podwozia

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Opublikowano
Ale spina z tym vinem. Ciekawe co to zmieni oprocz tego, że jednak to rocznik 2000

To nie żadna spina. Taki jest regulamin. Żeby być z nim w zgodzie dopisz VIN w tytule wątku (dzięki :) ).

Za tydzień, miesiąc lub rok nikt nie będzie przekopywał setek postów szukając tego jednego.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
A czemy niby kupiony? Jak byl tak dalej jest... Dzwoniłem, prosiłem o zdj wnetrza, pozniej smsem sie przypominalem no ale widocznie cos wlasciciel sie nie kwapi, bo zero odzewu.