Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

MOD: przeczytaj regulamin, zwłaszcza część o cytowaniu poprzedzających wiadomości. Ile razy mam Ci to powtarzać??? :duh:

Oj będzie...bo jak kogoś stać kupno i utrzymanie takiego monstrum to tutaj poważną alternatywą staje się kupno nowego F30/F10.

Opublikowano
co do tego e 60 to ubezpieczyciel nie ubezpieczy w polsce go na wiecej niz 90 tys pln chodzi o ac wiec jesli niedaj boze zdarzy sie komus szkodacalkowita to jest prawie 30 kola w plecy
Opublikowano (edytowane)
ja moge dac 92500 gotowka napisalem to wlascicielowi bo nie odbieral telefonu .ogladalem to auto w kole jak jeszce bylo w kole .sytuacja wyglada tak ze mial je dentysta z kola kupil je ktos z bielska pojezdzil miesiac maks i sprzedaje chyba sie przerazil spalaiem albo kupil na handel sa dwie opcje wg mnie....hm czemu ten gosc nie odbiera szkurde no wysle mu jeszce sms zeby sie zastanowil i dal znac czekam do piatku w piatek jade do germani :> Edytowane przez 2zerozero7
Opublikowano
Negocjuj...Myślę, że własciciel zmięknie...To nie jest M3 E92 itp zeby tak trzymało cenę...120 tys to troche za dużo jednak jak na takie E60 zwłaszcza na naszym rynku...jak M3 E9x można kupić w dobrym stanie z manualem od około 160 tys zł (2007r z niskim przebiegiem).
Opublikowano
tak kupil go ktos po tym jak sie wycofalem z kupna .nie wiem czy na fakture czy prywatnie gosc nie odbiera telefonu odpisuje tylko na sms wiec nie wiem.wlasnie mi napisal ze troche dolozyl do tego auta dlatego taka cena hah jak ogladalem byul w idealnym stanie ale to jest takie pierdzielenie o terenie /...........
Opublikowano

A moglibyśmy trochę zwiększyć powagę tego działu?

Cena w ogloszeniu na poziomie 123 tys, dajesz za nią 92,5 i oczekujesz że ktoś oddzwoni albo odbierze od Ciebie telefon?

Opublikowano
marjot2009, moim zdaniem gość przestraszył się spalania ( max 20L wg ekonomizera analogowego na tablicy rozdzielczej :mrgreen: ), a cenę motywuje tym, że musi mieć na podatek 19%, bo nie minęło 6 miesięcy od kupna samochodu. Spiszcie rachunek na cenę za jaką on kupił i będzie git dla każdej ze stron :cool2:
Opublikowano
jakub ogladalem to auto i nie dam za niego 123 kola jak ci pasuje to jedz kupuj jest naprawde w swietnym stanie polecam je bardzo kazdemu kto chce wyrzucic taka kase ....nie poprostu zlozylem mu oferte napisalem mu bo nie odbiera ile moge dac za to auto i ze ogladalem je jezdzilem nim i wiem za ile mi chcial sprzedac pan doktor dentysta z koła wiec reasumujac za tyle samo kupil obecny wlasciciel .tyle w tym temacie nie licze na to ze nagle wlasciciel zmieni zdanie i mi je sprzeda za tyle ile ja chce nawet sie nie przypalam na to auto bo cena mnie miazdzy .informuje tylko przyszlych nabywcow jak wyglada sytuacja na obecna chwile z tym autem jakby komus nagle siadlo i mial taka kase do wydania :)zent dzwonilem do niego w sumie okolo 10 razy dzis w roznych okresach czasu nie pod rzad aby nie uzywac sms ale brak kontaktu .......ale jakby sie zgodzil oczywiscie lyknol bym to auto nie mowie ze nie :> ale jak to mowia jakby babka miala wasy to by dziadkiem byla :>
Opublikowano
z faktura chcial nie pamietam dokladnie ale miedzy 110 a 113tys jakos tak ale nie wiem dokladnie nie jestem sobie w stanie pzrypomniec ... maks 113500bo tam jakas koncowka jakas groszowa byla
  • Członkowie klubu
Opublikowano
jest to jedyny, ostatni dobry silnik BMW. Wolnossący, mocny i trwały.

nie chce mi się szukać, 550i jest wolne od przypadłości 545i...?

Te z "suszarkami" będziemy kiedyś przeklinać.

Ciekawe jak będzie przy grubszym przebiegu, bo póki co newsy, w jedynej galerii F30, cieszą... ;)

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
jest to jedyny, ostatni dobry silnik BMW. Wolnossący, mocny i trwały.

nie chce mi się szukać, 550i jest wolne od przypadłości 545i...?

rura wody miedzy cylindarmi ewnie o to chodzi :)

Opublikowano
Suszarki w benzynach się nie psują. Suszarkę zabija nagar powstający w wyniku spalania tego gów... zwanego olejem napędowym.
Opublikowano
Suszarki w benzynach się nie psują. Suszarkę zabija nagar powstający w wyniku spalania tego gów... zwanego olejem napędowym.

Ale to już nie to samo co R6/V8 wolnossące. Turbo to kolejna rzecz, która wcześniej czy później wygeneruje spore wydatki.

Opublikowano

Ale to już nie to samo co R6/V8 wolnossące. Turbo to kolejna rzecz, która wcześniej czy później wygeneruje spore wydatki.

Jasne, że nie to samo....nic nie zastąpi wolnossaka.

Z dwojga złego dobrze opracowany wtrysk bezposredni i mała turbinka kiedyś mnie przekona.

zent.... na pewno takie posługiwanie sie turbiną nie pomaga. Na co dzień obserwuję Saaba 9-3 Turbo (200KM) mojego brata, którym jeździ jego żona. Jak zapewne się domyślasz studzenie turba i tego tupu "drobiazgi" są dla kobiety nieistotne.

Auto śmiga jak dzikie....

Opublikowano
Nie no weź przestań, przecież wiadomo wszem i wobec, co zresztą potwierdzają opisy handlarskie, że auta "użytkowane przez kobietę" to absolutne rodzyny zachowane w stanie fabrycznym przez 10 lat. Nie to, co jakiś tam facet. Przecież prawdziwy facet biegi zmienia bez sprzęgła, auto myje i czyści ten jeden jedyny raz dopiero przed sprzedażą, olej longlife to dla niego veeeeeeeery long life i zamiast 15.000 km robi na nim 50.000 km, opony traktuje jak kierowca F1 czyli im bardziej slikowe, tym lepsze itd.