Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kolegów mam pytanko jak podłączyć i po prowadzić wężyki spryskiwaczy lamp przednich i halogenów.Bo mam te końcówki na zderzaku i halogenach a nie mam podłączonego tego a u mnie jest tak że jak coś jest musi działać.I gdzie najlepiej to kupić nowe czy używane gdzieś na szrocie pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Napisz coś więcej,

masz tylko dysze w zderzaku, czy coś więcej, np. zbiornik z pompką, przekaźnik??

Węże idą w zderzaku do pompki w zbiorniczku, to jak je tam ułożysz nie ma większego znaczenia, chodzi o to żeby przepływ płynu był niezakłócony.

Wpisz jaką masz wersję silnikową, wtedy łatwiej mówić o szczegółach, jak np. różnych zbiornikach na płyn.

pzdr

yaz

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Kolego mam tylko dysze w zderzaku i w halogenach brak jakiś wężyków podłączonych do nich i zbiorniczek od płynu mam na dwa silniczki jeden jest do góry a drugi niżej,w tym dolnym jest zaślepka a silniczka nie ma i co teraz mam zrobić. Bmw mam z roku 1988 z pojemnością 3.0 188 koni w automacie pozdrawiam