Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Któregoś dnia pisałem w sprawie ogłoszenia: http://otomoto.pl/bmw-545-bmw-545-ia-lpg-autogas-gas-C22330588.html ponieważ chciałem się dowiedzieć ile kosztuje ten egzemplarz ( myslałem że to licytacja 4000 euro na początek) Dostałem taka odpowiedz :)

Mam nadzieję, że rozumie po angielsku, ponieważ nie wiem, również polskich, nawet gdybym żył i pracy w Polska.

Jest to polski samochód i mam używać i prowadzenia samochodu w Polska.

Samochód jest w idealnym stanie, z pierwszej ręki, dokumentów polskich, nigdy nie involde w wypadku, silnik pracuje idealnie.

Samochód ma książki serwisowej i samochód prawdziwy km.

I sprzedawać tanie, bo jestem w Dublin, Irlandia i nikt nie chce kupować go,

bo samochód jest polski samochód z polską dokumenty i samochód z kierownicą z lewej i w irlandii wszystkie

samochody są z kierownicy koła po prawej stronie.

Samochód jest już w depozycie przedsiębiorstwa żeglugowego Firma SPS Relocate International Shipping .

I mogą statku samochód w każdym miejscu w Europie w 3-4 dni, a i płacić podatki wysyłki.

Jeśli są Państwo zainteresowani, prosimy o odpowiedź mnie tak, że mogę dać ci więcej informacji na temat sposobu dokonania transakcji w sposób bezpieczny i łatwy.

Moja ostateczna cena to 4300,00 samochód Euro.Das jest w idealnym stanie i nie ma problemów.

Jest to samochód z polską Polska papieru i rejestracji.

Samochód jest w idealnym stanie i jest to bez samochodu palacza.

Samochód nigdy nie uczestniczył w wypadku i cały czas i kip w garażu.

Samochód obecnie w Irlandii, Dublin, w depozyt przedsiębiorstwo żeglugowe, a ze względu na bezpieczeństwo swoje i moje bezpieczeństwo transakcji będziemy musieli zrobić to z firmy spedycyjnej.

Towarzystwo żeglugowe jest duża i ważna firma z Europy i mam umowę z nimi, aby przesyłki z samochodu.

Towarzystwo żeglugowe jest Firma SPS Zmienić International Shipping.

Aby transakcja w sposób bezpieczny dla pieniędzy i dla mojego samochodu to są kroki do bezpieczny sposób zakończyć umowę:

1) wysłać mi pełne informacje (nazwa, adres, miasto, województwo, kod pocztowy, data urodzenia, kraj, a kopia paszportu)

2) Po tym, i wysłać swoje dane firmie spedycyjnej i można rozpocząć transakcji.

3) Kiedy samochód będzie na swoją nazwę na armatora statku gotowe do Twojej lokalizacji będą potwierdzenie i wysłać wszystkie dane i informacje na temat wysyłki i płatności.

4) Po otrzymasz potwierdzenie od firmy będą wszystkie dane i informacje będziesz musiał zdeponować pieniądze do bezpiecznego ich konto bankowe.

5) Po można zdeponować pieniądze do przedsiębiorstwa żeglugowego bezpieczne konto bankowe w 3-4 dni przyjdą z samochodu w domu.

6) Po otrzymaniu samochodu firmy pozwoli Ci samochód na 48 godzin do testów i sprawdzić.

7) Jeżeli pojazd jest w stanie idealnym, jak mówię, że pieniądze automatycznie wyśle ​​mnie konto bankowe.

8) W przypadku jednak po przetestowaniu samochodu znajdują się jakiekolwiek problemy lub usterki w samochodzie, możesz zrezygnować z transakcji iw tym momencie, w pełni pieniądze zostaną automatycznie wysłane z powrotem do konta bankowego,

a firma wyśle ​​samochód z powrotem na moje pieniądze wysyłki.

Wszystko co musisz zapłacić tylko cenę samochodu, ponieważ i płacić podatki wysyłki.

Jeśli wszystko jest OK i jesteś zainteresowany kupnem mojego samochodu odpowiedź mnie z Państwa danymi i mogę teraz uruchomić transakcji i po, że przedsiębiorstwo żeglugowe skontaktuje się z Państwem i potwierdzić wszystkie i wysłać szczegóły wysyłki i płatności.

Dziękuję i życzę miłego dnia!

Moje marzenie wreszcie się spełni i będę mial upragnione 545 i to za cenę e39- a mówią że nie można...

Kiedy zapytałem czy mozna obejrzec auto w Dublinie kontakt się urwal.

Opublikowano
To że trafi się jeleń, to więcej niż pewne. Tyle się o tym mówi i pisze i nic. Co roku jest sytuacja z wirtualnymi kwaterami na Sylwestra i nic, tyle się mówi o odpalanych petardach i nic. Nadal urywają głowy, palce. Czy faktycznie Polacy są tacy głupi? Czy zna ktoś jakąś inną tak naiwna nację na świecie, skoro nawet murzyni są już cwansi od nas i traktują nas jak debili. Mam oczywiscie mniejszosc, ale dającą świadectwo całemu narodowi. Eh...
Opublikowano

CZLOWIEKU OGARNIJ FAZE TO JEST WAL NIE BEDZIE AUTA- żartujesz a ja już wpłaciłem zaliczkę :norty:

Napisałem ten temat bo nie myslałem że ktoś jeszcze jawnie na aukcjach robi takie wałki bez ponoszenia konsekwencji i ktoś się nabiera na taki kit :duh: . Pisałem w sprawie tej BMki bo myslałem ze stoi normalnie w Polsce i mozna ja obejrzec ale juz po pierwszych słowach odpowiedzi typu ...ja słaba muwic po polska...wiedziałem że to typowy wałek o jakich się często słyszy. To powinno byc jakos karane bo rzeczywiscie trafi sie jakis naiwniak i zaliczkuje ta okazję.

Opublikowano
wszytkie auta kttore maja w huyyy zanizona cene i nie maja numeru telefonu tylko meil to sa te waly i jest tego sporo na otomoto
Opublikowano
nabieraja sie ludzie nawet nie wiesz jak, pracuje w banku okolo miesiac temu byl telefon ze po przeczytaniu czegos takiego wplacila na zagraniczne konto 20 tys i chce to jakos cofnac bo sie kapelnela jak auto nie przyjechalo .na szczesie pienidze nie zostaly wybrae i po kontakcie z zagranicznym bankiem i przedstawieniu sprawy udalo sie cofnac gotowke ...:)niektorzy ludzie daja sie omamic niestety
Opublikowano
ae bardzo ciezko jest ogolnie cofnac kase ktora zosala wyslana takze baba zwariowala i wogole tak jak dracyn pisze
Opublikowano
nabieraja sie ludzie nawet nie wiesz jak, pracuje w banku okolo miesiac temu byl telefon ze po przeczytaniu czegos takiego wplacila na zagraniczne konto 20 tys i chce to jakos cofnac bo sie kapelnela jak auto nie przyjechalo...

kapnęła się, że auto nie przyjechało...a to sprytna bestia...kapnęła się jednak :mrgreen:

Idiotka roku w podsumowaniu 2011. Tacy to powinni na autostradach kopać rowy, przynajmniej jakiś pożytek z nich będzie, a tak karmią oszustów.

Opublikowano
Raz wysłanych pieniędzy nie da się cofnąć tak od razu. Kto się choć raz w życiu miał taką sytuację to wie o czym mówię. Horror to jest ch.. na kaczych nogach, przy próbie odzyskania pieniędzy. Nie da się tego zrobić w ciągu jednego dnia, nawet kilkunastu, a jak pieniadze zostały wybrane, to można się odwoływać do składu desek.
Opublikowano

Podziwiam tych spryciarzy co w ten sposób wyłudzają pieniądze od ludzi.

A najlepsze jest to, że praktycznie nie istnieje możliwość odzyskania pieniędzy.

Np: Jeśli wysyłasz pieniądze przez western union to już w ogóle zapomnij :)

Mistrzostwo świata.

Może i ja spróbuje sprzedać 335i za 30 tyś:P? Mam znajomego co pracuje w western union w UK:P

Opublikowano
Podziwiam tych spryciarzy co w ten sposób wyłudzają pieniądze od ludzi.

A najlepsze jest to, że praktycznie nie istnieje możliwość odzyskania pieniędzy.

Np: Jeśli wysyłasz pieniądze przez western union to już w ogóle zapomnij :)

Mistrzostwo świata.

Może i ja spróbuje sprzedać 335i za 30 tyś:P? Mam znajomego co pracuje w western union w UK:P

Myślę że nie byłoby najmniejszego problemu, tylko kwestia czasu. Polska ma 38 mln. mieszkańców w tym wielu inaczej sprawnych umysłowo.