Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zal mi was , kupiłem auta a skad mogłem ku...wa wiedziec ze było bite no skad koles z komisu zapewniał mi ze auto jest ok , co do audio juz zrobione , kondensator, a tempomat sam popsułem , wiecej pajacujecie niż pomagacie nie wiecie o co chodzi to po co sie wypowiadac i robic z siebie kota ?? zal :duh: :duh: :duh: :duh: a ten cały koles to parówa :D
Opublikowano
Tak się tłumacz :duh: A skoro teraz wiesz, że był wypadkowy, to czemu tego na aukcji nie napiszesz, żeby ludzie wiedzieli co kupują? A jak byk masz zaznacone bezwypadkowy. Żałosne.
Opublikowano
fajna taka obserwacja - jak się handlarzyno-oszuści zdenerwują to zapominają jak się pisze w ojczystym języku - wszyscy bez wyjątku :norty: :mrgreen: :mrgreen:
Opublikowano
Takie pytanko sadzio123 czy ta coupeta to Twoja, bo jeżeli tak to zmień ten podpis full wersja bo zalatuje wioską.
Opublikowano
Takie pytanko sadzio123 czy ta coupeta to Twoja, bo jeżeli tak to zmień ten podpis full wersja bo zalatuje wioską.

Dokładnie to samo miałem napisać, auto tak naprawdę dosyć ubogo wyposażone ale jak widać dla właściciela skóra to już full wersja :D

Opublikowano

Dokładnie to samo miałem napisać, auto tak naprawdę dosyć ubogo wyposażone ale jak widać dla właściciela skóra to już full wersja :D

pewnie pan w komisie mu powiedział że full wersja to się tego trzyma :mrgreen: :mrgreen: , tak jak tego że mu powiedział że bezwypadkowy :twisted:

Opublikowano

Ja tak tylko z ciekawości - Ty ją w końcu sprzedałeś czy nie? Bo juz sam nie wiem... :think: :think: :think: :think: :think:

Ok, dajcie juz spokój chłopu, bo się chłopina sam szkrobie po głowie co by tu mądrego napisać.

A prawda jest taka, że sam został wydymany.

Następnym razem jak Ci już pisałem - po prostu wyślij do mnie PW z prośbą o sprawdzenie takiego auta.

A opcja z Douglasem byłaby ciekawa, oj ciekawa...

Tak wparować to jakiegoś fajansiarskiego komisu i zrobić "porządek"... z tymi cofanymi, "bezwypadkowymi" po polski cudnymi furaczami...

Opublikowano
Ja tak tylko z ciekawości - Ty ją w końcu sprzedałeś czy nie? Bo juz sam nie wiem... :think: :think: (...)

W dziale e46 założył wątek z pytaniem jak zdjąć tylni boczek więc jeszcze nie sprzedał.

• Członkowie klubu
Opublikowano

dobra, zamykam

sadzio123 nie zrozumiał 5 ostrzeżeń za pałę z języka polskiego, więc ban

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.