Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy ktoś montował u siebie elektryczny hak holowniczy?

Co konkretnie trzeba kupić? Jaka wiązka moduł?

czy w zderzaku Mpakiet trzeba kupować dokładkę z wycięciem?

Czy jest duży problem z montażem?

Jak to wygląda "w środku" na konsoli jak się go uruchamia?

:)

ma być tak:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Też jestem zainteresowany tym patentem,słyszałem stwierdzenie ze to tylko w touringach jest,ale watpie zeby tylko w nich,bo niby czego w sedanach nie mogły by byc montowane.....

Sprzedam bmw e36 http://tablica.pl/oferta/bmw-318i-e36-CID5-ID4w39t.html?action=show&id=66505631

...nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną,przenigdy nie współpracuj z pi.......ą policja.....

Opublikowano
ja mam sedan i mam taki hak

Czyli jak myslałem,to był tylko mit,powiedz mi czy miałeś juz to oryginalnie zamontowane?Jesli nie to gdzie cos takiego zamontowałeś i w jakich pieniadzach?

Sprzedam bmw e36 http://tablica.pl/oferta/bmw-318i-e36-CID5-ID4w39t.html?action=show&id=66505631

...nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną,przenigdy nie współpracuj z pi.......ą policja.....

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam,

sprawa elektrycznego haka nie jest taka prosta.

kupilem 530xd rok 2007 kombi,fabrycznie z elek.hakiem.jednak poprzedni wlasciciel zalozyl m-paket--aby zamontowac tylny zderzak musial zdemontowac elekt.hak. malo miejsca ??

Pytalem w niemczech w serwisie bmw do mojego auta z m-paket nie ma mozliwosci zamontowania elekt.haka,w spisie czesci nie maja takiej opcji..--hak do m-paket

ale polscy fani bmw na pewno maja rozwiazanie.

Opublikowano

Witam,

przerabiałem temat na sedanie i potwierdzam :!:

W celu poprawnego zamontowania m-pakietu, należy zdemontować elektryczny hak, ze względu na brak możliwości zamontowania dolnej części zderzaka/ blendy.

Elektryczny hak nie jest przewidziany do m-pakietu, ze względy na konstrukcję górnej części zderzaka jak i dolnej nawet z otworem wyciętym na hak manualny :nienie: brak miejsca na poprawne działanie..

Opublikowano
zwracam uwagę abyś kupił dokładnie do twojego rocznika tj. po numerze VIN, i najlepiej montować u kogoś kto się zna na robocie. Mój kuzyn w e60 (2009), po montażu w znanym warsztacie w Częstochowie i nie poradzili sobie. Wszystko skończyło się na zawiezieniu autka do serwisu BMW bo nawet nie odpalało .........:((

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/834/uaec.jpg

Był Polonez, Golf III, E36, E46, .................

Jest E61i jest Git ..................................... :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam.

Czy ktoś montował u siebie elektryczny hak holowniczy?

Co konkretnie trzeba kupić? Jaka wiązka moduł?

czy w zderzaku Mpakiet trzeba kupować dokładkę z wycięciem?

Czy jest duży problem z montażem?

Jak to wygląda "w środku" na konsoli jak się go uruchamia?

:)

ma być tak:

Jak masz M pakiet to możesz założyć hak ze zdejmowaną głowicą ręcznie, ale trzeba zmienić dyfuzor zderzaka tylnego na taki z zaślepką. Mam taki nowy oryginalny dyfuzor na sprzedanie. Jak jesteś zainteresowany to podaj maila to ci wyślę fotki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.