Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem w tych okolicach wczoraj i obejrzałem sobie to auto z ciekawości ;)

Wiadomo, że cena za niska, dużo za niska, więc nie ma czego się spodziewać :D.

http://otomoto.pl/bmw-523-523i-touring-C20730440.html

Auto to totalny szrot, szpachla jest wszędzie gdzie tylko się da. Słupki są krzywo wyprostowane, auto po konkretnym dzwonku.

Lakierowany był każdy element, ale w domowych warunkach chyba, bo wygląda to tragicznie :). Na kielichach jest odpadająca szpachla.

Nie sprawdzałem dokładnie, bo nie chciało mi się, ale na bank auto jest krzywe. Podłoga jest krzywa, pofałdowana, dywanik nie przylega do progu, ponieważ go nie starcza przez tę krzywiznę :mad2: Pod maską brakuje połowy osłon i wiązki kabli leżą wszędzie. Ogrzewania brak, kontrolka airbagu świeci. Wszystko koroduje

Generalnie samochód nie do odratowania.

Auto z Francji. Gość nie odezwał się ani słowem podczas oglądania, chyba było mu wstyd. Ogólnie miałem niezły ubaw. Wcześniej myślałem, że widziałem już wszystko, ale to przerosło moje najśmielsze oczekiwanie.

To auto by dobrze wyglądało pod prasą ;)

VIN: WBADH41030BY73467

Tak umieszczam to auto gdyby kogoś jednak kusiła cena i żeby był świadomy, że poprawnego BMW e39 nie kupi się za tyle pieniędzy.

Pozdrawiam.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
ale + dla właściciela za nieściemnianie i takie tam; auto nie jest wypicowane, właściciel sam pisze że auto nie jest igłą i trza przy nim posiedzieć... No i fajnie wygląda ta cegła pod tylnym kołem co by się nie stoczył czasami. Uważam że za te pieniądze znajdzie się ktoś kto sobie rozbierze to auto na części i zrobi z nich użytek.
najpiękniejszy dźwięk na świecie- R6 w BMW
Opublikowano
Mi się podoba obszycie kiery :D

No i ma polift zderzak, niestety na kratkę u dołu już nie starczyło.

Zderzak jest przedlift, ale halogeny po lifcie przykrecone wkretami :-D

• Moderatorzy
Opublikowano
Poliftowy.Przed liftem zderzaki nie miały tego spojlerka pod halogenami tylko schodziły pod spód i były zakończone taką czarną gumą.
ec2Wze6.jpg
Opublikowano
a czego byś oczekiwał kolego za 4% wartości tego auta przy zakupie jako nowe. pomyśl. dobrze jak w ogóle odpala i jedzie.
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano

Zdradź nam, po co w ogóle jechałeś ogladać tą kupe?

:mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:

Opublikowano (edytowane)

No bo marze o e39 i dlatego pojechalem :lol:

Czekalem na to glupie pytanie od tych, ktorzy czytac nie umieja :mad2:

"Iskierka nadziei" :lol:

Edytowane przez Mlodzik18

Opublikowano
W Polsce gdy właściciel sam przyznaje że auto "to nie igła", oznacza to że samochód to totalny złom :)

Dokladnie :D

Opublikowano
No bo marze o e39 i dlatego pojechalem :lol:

Czekalem na to glupie pytanie od tych, ktorzy czytac nie umieja :mad2:

"Iskierka nadziei" :lol:

Czemu uważasz, że moje pytanie było głupie?

Nie uważasz, że głupsze było pojechanie i jeszcze przyznanie się do tego, że jechałeś toto ogladać ?

Opublikowano
Haha, ale dlaczego nie mam sie nie przyznawac :-) ? Nie rozumiem.

Opublikowano
Skoro przyznałeś się na łamach forum, to licz się z różnymi opiniami. O ile mi wiadomo do tego właśnie służy forum. Nie rozumiem z czym masz problem, twoja informacja stała się publiczna.
Opublikowano
To forum jest publiczne? O nieeeeee... Dzieki za info, jeszcze troche i opowiedzialbym,o swoim zyciu intymnym :lol: