Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano

Ogólnie auto nie wygląda najgorzej.Nie podoba mi się kierownica jak na ten przebieg jest powycierana jak..... i raczej nieodpowiednia.Bije przy hamowaniu-wymiana tarcz?A może już też wahacze się sypnęły.Nie wymieniam bo sprzedaję???????? :mad2:

Nie podobają mi się lampy przednie,na ostatnim zdjęciu widać ori przedlift z soczewką.To które są w końcu zamontowane?

ec2Wze6.jpg
  • Moderatorzy
Opublikowano
A faktycznie M-ka nie spojrzałem na to co pod maską tylko w oczy rzuciły mi się te światła.To nie mógł już wrzucić w aukcję swojego zdjęcia tylko czyjeś :duh: ?Trzeba by rozkodować VIN,ale wydaje mi się ,że powinna byc kiera multi.
ec2Wze6.jpg
Opublikowano

Do zielonej mam koło sto km i nie wybieram się w najbliższym czasie, ale zdjęcie jakie ten właściciel zrobił są takie ciemne, że nic nie widać. Na ciemnym lakierze po tempo i zrobieniu zdjęć lakier w tragicznym stanie może go chwilowo odświeżyć, że wygląda jak igła. Tylko i wyłącznie auto do obejrzenia, bo nie da rady ze zdjęć nic wywnioskować.

Przyda się VIN do rozkodowania przed wyjazdem czy nie jest to jakaś sklejka

Opublikowano
STAN KOLEKCJONERSKI

wynika pewnie z tego, że kiere ma z e36 lub e34:)

Takie kierki jak najbardziej w tych latach wysterowawszy e39

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
tak...ale jest jeszcze 535i sedan 97 rok salonowka...to mnie bardziej zastanawia jak 523...niby 170 km ale cudow nie ma tak naprawde...2 lata goniłem taka...
  • Moderatorzy
Opublikowano

W 3,5 masz 235 KM silnik V8.Ale z tymi 17 benzynki to musisz się liczyć.To w końcu V8 :cool2:

Znajomy miał kiedyś taką.Sprzedał jak przestała mu się odwdzięczać :norty: chciała go pożreć - gorzej niż sponsoring :mrgreen: .

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
własnie tak...mruczenie sielnika bezcenne...za reszte zapłace karta...cos za cos...ciekawe tylko jak jest z czesciami do tego modelu...