Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy mogę wymienić fabryczny CCC na coś innego, nowszego tak żeby miał USB, czytał mp3 i posiadał tuner TV? Gdzieś kiedyś widziałem takie cacko ale nie pamiętam jakiej firmy to było. Chodzi mi o to żeby wyświetlacz, pokrętło i inne funkcje realizowane przez iDrive działały jak dotąd tylko doszły nowe bajery.
  • Moderatorzy
Opublikowano
Wymień na nowszą nawi CIC.
Opublikowano
Oj tak łatwo nie będzie:) Jest na forum poszukaj CCC na CIC. Po przełożeniu programowanie i kodowanie. Potem prawie wszystko chodzi, prawie... Nie chodzi navi. Podobno na razie nie ma rozwiązania jak to ogarnąć. Co do funkcji, to już nowa epoka. Wyświetlacz super jakość. Nowe funkcje, całą oprawa graficzna cudo. Wpisz na youtube BMW CIC a zobaczysz jak to wygląda. A czy będziesz miał DVD, TV itp to już zalezy od ciebie, czy dokupisz stosowne urządzenia i je zakodujesz. Wszystko zależy od $:D Przecież USB, TV czy odtwazacz DVD można dołożyć do CCC, tylko wszystko niestety kosztuje grubą kase:)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
może ktoś to rozwiązanie bardziej opisać, skomentować, ktoś kto się na tyle orietuje zeby ew polecić zakup. Dobija mnie to że ani w tym samochodzie nie mozna podpiac Ipoda, ani odsluchiwac mp3, kompletna lipa, nie wspominając o zamontowaniu radia jakie sie chce...
Opublikowano

Aktualizacja softu pozwala na DVD czytać mp3 co daje kilkanaście godzin muzyki. Mi taka aktualizacja rozwiązała problem.

PS: Po nagraniu DVD+R iDrive widzi "tylko" osiemset kilkanaście utworów. Wiem, że jest ich więcej. Czy jest jakieś ograniczenie. Na płycie nie ma żadnych katalogów...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Aktualizacja softu pozwala na DVD czytać mp3 co daje kilkanaście godzin muzyki. Mi taka aktualizacja rozwiązała problem.

PS: Po nagraniu DVD+R iDrive widzi "tylko" osiemset kilkanaście utworów. Wiem, że jest ich więcej. Czy jest jakieś ograniczenie. Na płycie nie ma żadnych katalogów...

możesz coś więcej powiedzieć o aktualizacji softu (aktualizowałeś w ASO czy jakiś warsztat caraudio dasobie z tym rade i jakie koszta)

dzięki

Opublikowano
zajzałem w schowek i okazało sie ze nie mam czytnika dvd, czy to znaczy ze go tam wcale nie było od poczatku czy ktos go wyciągnoł? da się to jakos dołozyc i skompletować tak zeby czytało mi mp3 z płyyty? a moze jest mozliwosc podpiecia jakiegoś nieoryginalnego cardvd? są w aucie wolne gniazda aux do audio?
  • Moderatorzy
Opublikowano
Oj tak łatwo nie będzie:) Jest na forum poszukaj CCC na CIC. Po przełożeniu programowanie i kodowanie. Potem prawie wszystko chodzi, prawie... Nie chodzi navi. Podobno na razie nie ma rozwiązania jak to ogarnąć. Co do funkcji, to już nowa epoka. Wyświetlacz super jakość. Nowe funkcje, całą oprawa graficzna cudo. Wpisz na youtube BMW CIC a zobaczysz jak to wygląda. A czy będziesz miał DVD, TV itp to już zalezy od ciebie, czy dokupisz stosowne urządzenia i je zakodujesz. Wszystko zależy od $:D Przecież USB, TV czy odtwazacz DVD można dołożyć do CCC, tylko wszystko niestety kosztuje grubą kase:)

Wszystko opanowane i działa każda funkcja :)

Przy CIC DVD odtwarza filmy i muzę !!

Opublikowano
A od kiedy w schowku bylo montowane DVD w E60? Nigdy go tam nie było. W schowku była montowana zmieniarka CD.

aha, ale w bagazniku tez nie ma, to jest jakas szansa na podłączenie czegoś zeby odtwarzało mp3?

Opublikowano
no właśńie chodzi o to że ja nie mam u siebie wogóle navi... :( z tego co zauwazyłem to moge odtwarzać tylko zwykłe CD. Jak to zrobić zeby przerobić na cokolwiek by chodziło mp3? Musze wymienić czytnik czy jak?
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Zakupiłem E61 i mam navi CCC. Myślałem że tak jak CIC nawi CCC też bez problemu odtwarza płyty z filmami DVD. Niestety przy płycie DVD mam kominikat że jest not supported. Jest jakaś opcja żeby to zmienić? Może jakaś aktualizacja softu pomaga?

Pozdrawiam