Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

krys32, zapomnij o tej wyzszej wypowiedzi od JakubBTM, koles zrobil pierwszy post na forum i juz mysli ze zablysnie.

Ktos wczesniej dobrze napisal, sa ludzie , ktorzy wola serie, czyli stare tylne lampy z pomaranczkami i przednie pewnie stare z pomaranczkami, ale sa tez tacy jak MY, ktorzy wola tylne lampy z bialym kierunkiem jak w M5 lub jak w poliftingowych i przednie bez pomaranczy , z bialym kierunkiem , z soczewka i czasami z ringami.

Opublikowano
Ezekiel,wcale nie myśle,że zabłysnę,raczej ty chciałeś zabłysnąć swoim tekstem o pierwszym poście, w sumie mam to gdzieś,bo nie przejmuję się pieniaczami.Sam miałem zamiar kupić takie lampy bo ich koszt jest śmieszny,ale jak zobaczyłem jak to świeci(nie pamiętam jak to niby firma była)to od razu zrezygnowałem.Kupiłem oryginalne poliftowe i do nich przetrwornice Hella,co podniosło sporo koszty bo nie lubię druciarstwa i tandety, a efekt jest taki jaki miał być.Tyle odemnie.
Opublikowano
Ezekiel,wcale nie myśle,że zabłysnę,raczej ty chciałeś zabłysnąć swoim tekstem o pierwszym poście, w sumie mam to gdzieś,bo nie przejmuję się pieniaczami.Sam miałem zamiar kupić takie lampy bo ich koszt jest śmieszny,ale jak zobaczyłem jak to świeci(nie pamiętam jak to niby firma była)to od razu zrezygnowałem.Kupiłem oryginalne poliftowe i do nich przetrwornice Hella,co podniosło sporo koszty bo nie lubię druciarstwa i tandety, a efekt jest taki jaki miał być.Tyle odemnie.

Daj fotkę pochwal się jak wyszły pracę :)

Opublikowano
krys32, zapomnij o tej wyzszej wypowiedzi od JakubBTM, koles zrobil pierwszy post na forum i juz mysli ze zablysnie.

Ktos wczesniej dobrze napisal, sa ludzie , ktorzy wola serie, czyli stare tylne lampy z pomaranczkami i przednie pewnie stare z pomaranczkami, ale sa tez tacy jak MY, ktorzy wola tylne lampy z bialym kierunkiem jak w M5 lub jak w poliftingowych i przednie bez pomaranczy , z bialym kierunkiem , z soczewka i czasami z ringami.

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

http://img638.imageshack.us/img638/1108/bmwoh.jpg

Nikt nie wmówi mi, że te światła źle wyglądają :!:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Moim skromnym zdaniem to tylko ori wyglądają ok

Dokładnie, mam takie same zdanie.

JakubBTM teraz wg mnie trzeba by było pomyśleć o poliftowej nerce, a następnie o światłach przeciwmgłowych.

Opublikowano

soltys, nerka to zaden problem, bo pasuje PnP, czyli wyjmujesz stara i wkladasz nowa. Ale halogenow nie uzywam, wiec siedza te same co byly od fabryki .

Tak jak napisalem wyzej, sa posiadacze ktorzy wola stara seryjna e39 bez nowszych dodatkow, natomiast sa tez pasjonaci, ktorzy doloza pare dodatkow dodajacych swiezosci w calym projekcie .

I tak zawsze bedzie. Jesli sa do wyboru chinskie lampy "no name" za ok 250zl i Depo w podobnej cenie ktore juz maja jakas swoja pozycje na rynku i wiekszosc wie ze to dobry produkt, to czemu nie.

Opublikowano
Przypominam Wam, że te lampy nie mają wbudowanego paska odblaskowego :!: Poza tym światło wstecznego jest na prosto, a patrząc na lampy z boku prześwituje przez nie światło, nikt mi nie wmówi że są one ładne i schludne. Mimo iż ja u siebie mam najdroższe chyba zamienniki (ale wyglądające identycznie jak polift Hella) też nie do końca jestem z nich zadowolony...

BMW E39 530dA Orientblau Metalic

http://img11.imageshack.us/img11/9696/podpisyv.jpg

Galeria: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=156&t=146383

Elektronika samochodowa Tomasz Pyszka tel: 602 757 397

http://www.mechatronika.krakow.pl/

Opublikowano
Temu się podoba tamtemu nie i tak w kółko. Ja dostałem je od swojej na święta (nie ma o autach pojęcia więc ciesze się, że nie kupiła żadnego ala lexus), założyłem je i mam gdzieś czy komuś się podoba czy nie. Moje autko i ważne, że mi się podobają :D