Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://otomoto.pl/bmw-320-C22215227.html

http://i1130.photobucket.com/albums/m523/LoonaThic/BMW%20320ci%202007%20Swarzedz%20WBAWA71060JT25208/C22215227_1.jpg

http://i1130.photobucket.com/albums/m523/LoonaThic/BMW%20320ci%202007%20Swarzedz%20WBAWA71060JT25208/C22215227_2.jpg

http://i1130.photobucket.com/albums/m523/LoonaThic/BMW%20320ci%202007%20Swarzedz%20WBAWA71060JT25208/C22215227_3.jpg

http://i1130.photobucket.com/albums/m523/LoonaThic/BMW%20320ci%202007%20Swarzedz%20WBAWA71060JT25208/C22215227_4.jpg

http://i1130.photobucket.com/albums/m523/LoonaThic/BMW%20320ci%202007%20Swarzedz%20WBAWA71060JT25208/C22215227_5.jpg

http://i1130.photobucket.com/albums/m523/LoonaThic/BMW%20320ci%202007%20Swarzedz%20WBAWA71060JT25208/oto2.jpg

Jak ktoś będzie chciał jechać ogladać toto "cudo" to niech się nie kłopocze:

Uwaga! BMW 320 Copue 2007 rok Swarzędz k. Poznania.

Wg sprzedającego bezwypadkowe.

Wg serwisu BMW Olszowiec auto po naprawie blacharsko-lakierniczej, naprawiana przednia część pojazdu wraz z podłużnicami dolnymi, pasem przednim, naprawiana tylna część pojazdu, progi w okolicy tylnej osi oraz wzmocnienie błotnika. Naprawiana podłoga wnęki koła zapasowego, uszkodzone mechanicznie przewody układu klimatyzacji w komorze silnika. Drążki kierownicze ocierają o stabilizator. Pęknięta podstawa zawieszenia przedniego tzw. "wózek".

Termostat do wymiany.

Jedyny element niemalowany w tym samochodzie to dach. Jest to opis stanu technicznego tego BMW z 10.12.2011r.

Przestrzegam przed kupnem tego samochodu bez sprawdzenia w serwisie BMW.

Dane pojazdu

Art.

Wartość

Numer podwozia WBAWA71060JT25208

Kod typu WA71

Typ 320I OL (EUR)

Typoszereg E E92 ()

Seria 3

Rodzaj konstrukcji COUPE

Układ kierowniczy LL

Drzwi 2

Silnik N43

Pojemność skokowa 2.00

Moc 125

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor SPACEGRAU METALLIC (A52)

Tapicerka POLSTER PEARLPOINT MIT ST/LED ANTHR (FHAT)

Data prod. 2007-03-20

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S1CAA SELECTION COP RELEVANT VEHICLES Dummy-SALAPA

S1CCA AUTOMATIC START/STOP FUNCTION Auto start/stop function

S1CDA BRAKE ENERGY REGENERATION Brake Energy Regeneration

S249A MULTI-FUNCTION FOR STEERING WHEEL Wielofunkcyjność dla kierownicy

S2C5A LIGHT-ALLOY WHEELS STAR SPOKE 185 Obr. BMW, st. le. spr. gw. 185

S320A MODEL DESIGNATION, DELETION Brak napisu modelu

S423A FLOOR MATS, VELOUR Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNING TRIANGLE Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S431A INTERIOR RR VW MIRROR W AUT ANTI-D Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S464A SKIBAG Worek na narty

S481A SPORT SEATS F DRIVER/FRONT PASSENGER Fotel sportowy

S493A STORAGE COMPARTMENT PACKAGE Zespół schowków

S494A SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S4ADA INTERIOR ALUM. LENGTHWISE FINE Listwy wewn. alum., szlif. wzdłuż. dr.

S4AEA ARMREST FRONT RETRACTABLE Podłokietnik przedni, przesuwany

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S507A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control z tyłu (PDC)

S521A RAIN SENSOR Czujnik deszczu

S534A AUTOMATIC AIR CONDITIONING Klimatyzacja automatyczna

S540A CRUISE CONTROL Tempomat

S563A LIGHTS PACKAGE Pakiet oświetlenia

S644A PREP. FOR. MOB. PH. BLUET. INTERF. Instalacja tel. kom. z Bluetooth

S663A RADIO BMW PROFESSIONAL Radio BMW Professional

S761A INDIVIDUAL SUN PROTECTION GLAZING Ind. oszklenie przeciwsłon.

P7RSA COMFORT PACKAGE Pakiet Comfort

S863A EUROPE/DEALER DIRECTORY Spis dealerów, Europa

S879A GERMAN/OWNERS HANDBOOK/SERVICE BOOKLET Instrukcja obsługi, jęz. niemiecki

S8SPA COP CONTROL Sterowanie COP

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S1CBA CO2 CONTENT Zakres CO2

S255A SPORTS LEATHER STEERING WHEEL Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S502A HEADLIGHT WASHER SYSTEM Spryskiwacze reflektorów

S520A FOGLIGHTS Lampa przeciwmgłowa

S522A XENON LIGHT Światło ksenonowe

S548A SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING Licznik kilometrów

S851A LANGUAGE VERSION GERMAN Wersja językowa, niemiecki

Opublikowano
Dlaczego ślepy? Jeśli pod spodem masz wszystko krzywe to lepiej nie będzie. To się nazywa pójscie na kompromis lub w myśl zasady "z g ...bata nie ukręcisz"
Opublikowano

Porzadna naprawa kwestia czasu, wyciagnac sie da wszytsko wedle zasady Polak potrafi.

jak nie przygotujesz sobie bazy do pracy to potem wychodza kwiatki - dlatego pisze ze slepy skladal i pewnie slepy kupi. Dziwie sie ze wogole ktos tym autem pojechal do ASO na diagnostyke....

I jeszcze w ogloszeniu łże ze bezwypadkowy...............

Opublikowano
...Świąteczna promocja" ... dwa w cenie jednego...mam na myśli części z tego drugiego :wink: ... czy ludzie nie potrafią porządnie naprawić samochodu czy mają w d..e potencjalnych kupców?
Opublikowano

Auto coraz bardziej dostępne więc się kmioty biorą za naprawę. Jak w każdej branży.

A że popyt ze strony szpanerów "na nową kastę" jest ogromny....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Oj tam oj tam, ale cena dobra!! :) Nie ważne, że kiepski motor, bida i lepiony...ważne, że coupe'ta w nowej budzie :mad2:
Opublikowano

Takiego buca który to sprzedaje i pewnie dobrze wie co to za złom powinno się zamykać a nie biedną babcie która ukradnie bułkę bo jest głodna.

Masakra jak patrzę na te złomy to jak sobie przypomnę jak ostatnio sprzedawałem mercedesa E klasę 2.7 cdi z 2003 roku salonowy full avantgarde od początku w jednych rękach, bezwypadkowy, nic nie malowane i oryginał przebieg 150 tyś km i przyjechał burak i mówi że na masce jest parę odprysków od kamieni to normalnie w świecie podziękowałem mu i zamknołem bramę i nie obchodziło mnie że jechał 400km w jedną stronę. Ludzie czasem przy super zadbanym samochodzie szukają dziury w całym a zobaczy szrota w troszke niższej cenie i leci na niego jak mucha do gówna.

Przepraszam za słownictwo ale w tym kraju zwyczajnie większoś kupujących to buraki których niestać nawet na normalną eksploatację samochodu nie mówiąc o serwisie.

Opublikowano
Ciekawe kto dałby za tą padaczkę tyle kasy jak mógłby za to mieć całkiem sensowny nowy samochód prosto z salonu
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Takiego buca który to sprzedaje i pewnie dobrze wie co to za złom powinno się zamykać a nie biedną babcie która ukradnie bułkę bo jest głodna.

Masakra jak patrzę na te złomy to jak sobie przypomnę jak ostatnio sprzedawałem mercedesa E klasę 2.7 cdi z 2003 roku salonowy full avantgarde od początku w jednych rękach, bezwypadkowy, nic nie malowane i oryginał przebieg 150 tyś km i przyjechał burak i mówi że na masce jest parę odprysków od kamieni to normalnie w świecie podziękowałem mu i zamknołem bramę i nie obchodziło mnie że jechał 400km w jedną stronę. Ludzie czasem przy super zadbanym samochodzie szukają dziury w całym a zobaczy szrota w troszke niższej cenie i leci na niego jak mucha do [bAD].

Przepraszam za słownictwo ale w tym kraju zwyczajnie większoś kupujących to buraki których niestać nawet na normalną eksploatację samochodu nie mówiąc o serwisie.

i bardzo dobrze zrobiłes czesto jezdze na ogledziny samochodów i raz znajoma szukała astry3 2006r znalezlismy nie najtansza ale bezwypadek ori lakier bdb stan a ona ze szyba przednia wypiaskowana myslałem ze wyjde z siebie ostatnio mnie przepraszała za swoje zachowanie

Opublikowano
Oj tam oj tam, ale cena dobra!! :) Nie ważne, że kiepski motor, bida i lepiony...ważne, że coupe'ta w nowej budzie :mad2:

No wlasnie biorąc pod uwage motor to cena jak za igle, bezwypadek z salonu PL....a nie za ulepa...

Po 50-55k chodza 328i USA po mniejszych dzwonach i lepiej ulepione :P (dwa takie sprawdzilem jak szukalem auta).

Opublikowano
66000zł to dobra cena za samochód który nie nadaje się do jazdy,był walony z każdej strony i jest tak "naprawiony" ,że strach tym jeździć ??? :duh: Ludzie przecież można za tą kasę kupić całkiem sensowny nowy samochód prosto z salonu ! Ciekawe czy ktoś w ogóle podjął by się poprawki tego badziewia w normalnej cenie.W moich okolicach porządki fachowcy bardzo niechętnie podejmują się poprawek po partaczach bo nigdy nie wiadomo do końca czego się spodziewać i mogą mieć więcej problemu z takim wynalazkiem niż to warte
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak na e92 to dobra cena, abstrahuje tutaj od silnika,wyposażenia,rocznika i wypadkowej historii. Wykladasz trochę ponad 60kzl i jeździsz drogo wygladajacym, efektownym autem...czysto na pokaz.Dla wielu nie ma znaczenia czy bity,malowany itd ma być "szeroko":) Co z tego ze za tyle możesz kupić nowe z salonu, ale jakie??Golfa na biedzie?

Panowie, czytajacie czasem miedzy wierszami :)

Dla mnie zakup coupe z takim silnikiem i wyposażeniem to czysty obciach...

Opublikowano
No to ja napisalem, ze biorąc pod uwage bezsensowny (dla E92, bo paliwozerny i slaby) silnik to cena wysoka nawet jak za igłe, bo 328i USA po znacznie mniejszych dzwonach (np bez naruszen konstrukcji) zeby sie sprzedaly musza byc wycenione na okolo 50-55k.
Opublikowano
Aaaa czyli rozumiem ,że ludzie kupują byle co,może być trup byle fajnie wyglądał i miał znaczek BMW ? Osobiście nie znam takich osób dlatego jest mi to obce.Moi znajomi ,rodzina kupują samochód do jeżdżenia dlatego każdy z nich wolałby kupić chociażby nowego Golfa czy Octawię niż kupić sobie wielki problem w postaci tego "BMW" i szpanować przed dzieciakami z gimnazjum czy gdzieś na wiosce.Jak ktoś chce kupić BMW ale w normalnym stanie do jazdy to kupiłby za tą kasę bardzo dobre e90.Oczywiście e92 jest świetne ale w obecnych czasach raczej nim nie zaszpanujemy w większym mieście.Nie oszukujmy się to nie Bentley czy Ferrari i na drogach większych miast jeździ bardzo dużo lepszych samochodów.U mnie pod blokiem stoi nowe 530gt,Audi s4,a8,a5,e87,e60 o nowych toyotach Avensis,Hondach accord,crv,Citroenach C5 nawet nie będę wspominał.Raczej nikt by z zachwytu nie padł jakby sąsiad podjechał e92
Opublikowano (edytowane)

Bez przesady....Jak na polskie warunki E92 to bardzo eksluzywny samochód...a na ulicy zawsze widzi sie tylko mega fury...w porownaniu do 99 % aut na drodze w PL E92 to szpanerski wóz.

Te "bardzo wiele" lepszych aut od E92 to bedzie jakies 0,1 - 1 %. Albo mniej.

Edytowane przez vystelior
Opublikowano
I ludzie kupują takie składaki jak ten z ogłoszenia żeby tylko zaszpanować ? Mogliby mieć przecież e90 w porządnym stanie i fajnym silnikiem
Opublikowano

Oczywiscie, ze E92 stoi na roczniku wiecej o te 12-15k zł od E90...Tyle, ze tyczy sie to 335i, 330d , pewnie jeszcze 330i...nie wiem czy przy 320i to działa...Świetne coupe z takim lichym silnikiem ?

Zreszta mowa tu o aucie , ktore było rozbite jak mało , ktory Amerykan w cenie bardzo porządnego egzemplarza.