Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie , że tak odkopie tego trupa .... lepiej wziąć w 520i z M pakietem - zawieszenie standard + EDC czy sportowe M + EDC ? aby było wygodnawo ale też mozliwość utwardzenia w razie W
Opublikowano
Nie ma takiej opcji, są trzy zawieszenia: standard, mpakiet, EDC. Bierz mpakiet, EDC niewiele zmienia, a jest koszmarnie drogie w serwisowaniu. Wiem bo mam, nigdy więcej nie wezmę.
Opublikowano
Nie ma takiej opcji, są trzy zawieszenia: standard, mpakiet, EDC. Bierz mpakiet, EDC niewiele zmienia, a jest koszmarnie drogie w serwisowaniu. Wiem bo mam, nigdy więcej nie wezmę.

Faktycznie jak w konfiguratorze klikne EDC to znika sportowe M ...... kurcze musze chyba sie przejechac zwykłym z EDC i sportowym M bo nie jestem typem ściganta ale lubie szybko po winklach jezdzic ... a jak to jest z prześwitem przy tych zawiechach ?

Opublikowano
Koledzy takie pytanko mam f11 z M zawieszeniem, kupujac jakie części muszę zwracać uwagę przy naprawie zawieszenia w sensie wszystkie różnice w podzespołach miedzy zwykłym a sportowym?
  • 2 lata później...
Opublikowano
odkopię stary temat, mając xdrive bez ebc mamy zwykły zawiasz, czy jest możliwosc zamontowania sprezyn z m pakietu ewentualnie zapodać eibach