Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w końcu zostało "ODŚWIEŻONE I PRZYGOTOWANE DO SEZONU" + inna felga więc trzeba było za to doliczyć :)

ciekawe cóż za powody się kryją w tak szybkim znudzeniu się autem :?

edit: z racji że akurat sam zakładałem wątek pozwoliłem sobie dopisać VIN w tytule

wwo_j
  • Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pasjonata marki = Mrenias, o nowym Właścicielu wiemy tylko jak wygląda :).

Obstawiam, że Nowemu Właścicielowi autko się znudziło/sytuacja kryzysowa w rodzicie/praca no nie wiem co jeszcze można wymyślać ...

Sprzedaż takiego rodzynka, za taką kwotę z powodów "jakiś" bolączek mechanicznych, jesteś największą z możliwych głupot, przecież to oczywiste że potencjalny kupujący ( koneser ;)) zjawi się na oględziny "uzbrojony" we wszelkiego typu pomoce aby nie "umoczyć" teoretycznych 55 tyś ................

Opublikowano
Pasjonata marki = Mrenias, o nowym Właścicielu wiemy tylko jak wygląda :).

Obstawiam, że Nowemu Właścicielowi autko się znudziło/sytuacja kryzysowa w rodzicie/praca no nie wiem co jeszcze można wymyślać ...

hmm nie wiem, ale ten jego " agrotjuning" jakoś do mnie wcale nie przemawia i wg mnie tylko oszpecił auto :mad2: ale są gust i guściki...

wwo_j