Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. Jestem w posiadaniu e39 530d po liftigu 2003r skrzynia automat . Wczoraj wymienilem tarcze i klocki firmy Ate na nowe bo stare sie pokrzywily a też były nowe mialy miesiąc czasu i pojechałem do serwisu z gwaracją i wstawili nowe też firmy Ate i wszystko było wporządku nie było bicia, samochód hamował jak należy. Dzis wieczorem podczas padania deszczu wsiadłem do auta chcoc odpalic wcisłem pedał hamulca a on zaczoł chlupac jak by woda sie przelewała ale podczas jazdy to chlupanie znika pojezdzilem troszke bo myslałem że morze płyn ucieka ale kotrolka sie niezapliła i po zatrzymaniu auta to samo chlupie ale po w cisnieciu pedała kilka razy twardnieje i chlupanie znika .czy to normalne czy morzna tak jeżdzić i co to morze byc co zrobic znowu jechac do serwisu . Za radę z góry dziekuje i pozdrawiam.
Opublikowano

:mad2:

siema.

napewno servo masz w wodzie od strony kierowcy otwörz filtr pylkowy masz odplyw zatkany i servo plywa w wodzie.

dzieje sie tak jak jest mokro tylko -znaczy deszcz.

musisz regularnie czyszcic odplywy jak parkujesz czesto pod drzewami. nara

z mojä bee nie idzie sie nudzic
Opublikowano
dzieki. faktycznie w serwie było pełno wody ,naprawiłem żle zamotowanom osłonom od filtra powietrza i wszystko gra, jeszcze raz dzieki
  • Moderatorzy
Opublikowano

Jeżeli servo było w wodzie to jest ono już do wyrzucenia.Jak przyjdą mrozy to zamarznie Ci pedał hamulca.

naprawiłem żle zamotowanom osłonom od filtra powietrza

O Mój Boże :shock:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Jeżeli servo było w wodzie to jest ono już do wyrzucenia.Jak przyjdą mrozy to zamarznie Ci pedał hamulca.
naprawiłem żle zamotowanom osłonom od filtra powietrza

O Mój Boże :shock:

Chodzi Ci kolego o źle zamontowaną osłonę czy pisownie? :mrgreen:

Opublikowano

ale beemke :D ma ... :cool2:

pozdrawiam i tych i tych...

z mojä bee nie idzie sie nudzic