Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego polecam szczerze Jacka Hernika z Dąbrowy Kozłowskiej jakieś 8 - 10 km od Radomia. Jeden z najlepszych specjalistów od diesli w radomiu. A co się dzieje z autem ?

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

Witaj

Nic sie nie dzieje, chodzi mi o wymiane oleju, filtrow, sprawdzenie kolektora ssacego i taki maly przeglada auta, mam znajomego mechanika ale nie mial do czynienia z e91 a ma takiego pracownika co jak mi kiedys w audi przewody wysokiego napiecia zmienial to cewke wyrwal i stawia przyczyny czegos na chybil trawil. Masz jakis numer do niego?, ma mozliwosc podlaczenia pod komputer?

Pozdrawiam

Opublikowano

Kolego ma możliwośc wszystkiego, jako jedyny z okolicy posiada maszyne do regeneracji common rail, ma autoryzacje bosha. Można mu zaufać.

tel. 483848977

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
Dzieki wielkie a juz myslalem ze nie znajde w Radomiu fachowca.

Pozdrawiam

tez myslalem, ze w Radomiu nie ma specjalistow...

mozna prosic o jakis numer do tego mechanika?

Opublikowano
chłopaki jest jeszcze w pionkach koleś jaroszek ale nie mam do niego telefonu ale jest naprawdę zaj....ty w tym co robi z autem :cool2: :cool2:
file:///C:/Users/admin/Desktop/BMW.jpg
Opublikowano

a w sumie to mam bo znalazłem

Mechanika Pojazdowa Krzysztof Jaroszek

ul. Garszwo 9

26-670 Pionki

- woj. mazowieckie

tel. kom. 601 382 992 :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

file:///C:/Users/admin/Desktop/BMW.jpg
Opublikowano

a masz jakis numer albo adres do nich? im wiecej informacji na temat warsztatow polecanych w Radomiu i okolicach tym lepiej, bo w dziale ;polecane warsztaty; nic nie ma, pytalem tam ale nikt nic nie pisze.

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Od takich spraw jest dzial Polecane warsztaty

Zamykam

pozdrawiam

Paweł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.