Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich chciałbym tak jak na tym filmie zrobić felgi

i mam do was pytanie czy lepiej je chromować czy zrobić na serie ???

Na pewno wykluczam malowanie ich na czarno ponieważ nigdy mi się to nie podobało. Bardzo proszę was o pomoc, jeśli ktoś ma zdjęcia tych felg w chromie to bardzo proszę by je tu wrzucił.

Opublikowano
Zdecydowanie seria. Chromowane felgi to wyglądają dobrze w Miami gdzie deszcz pada raz na 2 miesiące a drogi nie są pokryte warstwą piachu i błota z budów i robót drogowych. Chyba, że jeździsz X5 jak klasykiem - tylko w słoneczne niedziele to wtedy można się w to bawić. Poza tym jeśli nie jesteś murzynem to też będą słabo pasowały. W Stanach chyba w 80% przypadków chromowane felgi na BMW = kierowca murzyn.
Opublikowano

Zdecydowanie podzielam zdanie przedmówcy. Granica między klasą/stylem a kiczem jest cienka. Chromowane felgi tę granicę przekraczają. Dla mnie to obciach... i taki bogaty "agrotuning".

Pzdr

W.

Opublikowano
Dziękuje kolegom za odpowiedz chyba tak jak mówicie zostanie przy serii. Bardzo kusiło mnie chromowanie felg (po tym filmiku) ale już wyobracam sobie po tygodniu dojeżdżania do pracy jak będą wyglądać. Tak jak Miatamad wspomniał gdybym X5 jeździł jak klasykiem to bym się skusił, a tak pozostaje oddać do renowacji obecne by odzyskały swój dawny blask. A co do tego obciachu to się nie zgodzę moim zdanie te fele w chromie wyglądają cudnie, ale utrzymać je w naszych warunkach w przyzwoitym stanie to wyzwanie.
Opublikowano
...A co do tego obciachu to się nie zgodzę moim zdanie te fele w chromie wyglądają cudnie, ...

...a do tego super wyglądają takie chromowane nakładki na zewnętrzne klamki i na słupki (Allegro)...

:cry2:

Opublikowano
Dokładnie tak jak w twoim X6, którego foty mi wysłałeś.

Kolego "endriu7". coś Ci się pokiełbasiło - ja Tobie nigdy żadnych "fotów" nie wysyłałem, nie miałem z Tobą takiej przyjemności...

Ale jeśli koniecznie upierasz się popatrzeć na moje auto to proszę:

http://imageshack.us/photo/my-images/27/dsc00022lv.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/521/dsc00025vx.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/710/dsc00028xg.jpg/

Pozdrawiam i składam życzenia

• Moderatorzy
Opublikowano

Fajna X6 mój ulubiony kolor :)

Head Up-a wstawiłeś ?

Opublikowano
Fajna X6 mój ulubiony kolor :)

Head Up-a wstawiłeś ?

Dziękuję :D

HUDa jeszcze nie zamontowałem - to moje lenistwo + ograniczenia casowe Kolegów... mój wstyd...

Ale zrobię, zrobię, bo te graty wołają o montaż !!!

Tradycyjnie pozdrawiam i składam Noworoczne Życzenia

:cool2:

Opublikowano

Ale jeśli koniecznie upierasz się popatrzeć na moje auto .....

Ładna ta Twoja X6-zawsze byłem zdania,że czarne felgi pasują TYLKO w białej karoserii.

Przy okazji,apeluję do wszystkich forumowiczów-umieszczajcie więcej fotek swoich BMW,jak to ma miejsce na zagranicznych forach.

Zdjęcia swojej niedługo zamieszczę-tylko ją umyję :D