Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Turasa nie chcę, szukam coupe/sedana, ta czerwona jest ok (poza nieładną fałdą na fotelu kierownika) ale jak za sedana to chyba cena ciut za wysoko, w dodatku nie ma skór...
Opublikowano
fałdka naturalna przy tym przebiegu (to co wkleiłeś na bank nie ma prawdziwego) Cena jest realna, pokop jeszcze to się przekonasz. Alcantara lepsza i trwalsza
PJ
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ta czerwona jest ok (poza nieładną fałdą na fotelu kierownika) ale jak za sedana to chyba cena ciut za wysoko, w dodatku nie ma skór...

skóra bez kubłów na tych płaskich stołkach jest do d.upy

nom i jaki przebieg kosmiczny co? dwa razy tyle co ta z ogłoszenia

tylko zapytaj gościa czy ma papiery jakieś potwierdzające te 140 tysi :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

i dlatego indyvidual :wink:

Afro skombinuj VIN zobaczymy co oprócz przebiegu takie w niej indywidualne

Opublikowano

pete nie siej znowu zamętu z tymi skórzanymi stołkami, bo jeszcze nowi użytkownicy pomyślą, że faktycznie tak jest...to że kilku gości z forum lata po tych krzesłach to nie znaczy, że wszyscy...moja 330tka czasami lubi szybko wejść i wyjść z zakrętu i naprawdę nie mam problemu z tym krzesłem i skórą. Kto nie wierzy niech się przejedzie na takim krześle i sam stwierdzi...

Opublikowano

Widzę PJ, że masz od dłuższego czasu problem ze sprzedażą swoich 330stek, co zajrzę do jakiegoś wątku z zapytaniem o 330d to wszędzie reklamujesz swoje. Lepiej napisz co z nimi nie tak, że tak długo wiszą :mrgreen: To kombi to chyba już rok ogłaszasz ? Przyjeżdżają w ogóle potencjalni kupcy oglądać ? Prawdę mówiąc skoro są takie dobre to aż dziwne, że jeszcze nie poszły.

Ps. Zdanie o wyższości alcantary pod względem trwałości to lekkie nadużycie. Skóra nie wyciera się tak szybko na boczkach jak alcantara.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

pete nie siej znowu zamętu z tymi skórzanymi stołkami, bo jeszcze nowi użytkownicy pomyślą, że faktycznie tak jest...to że kilku gości z forum lata po tych krzesłach to nie znaczy, że wszyscy...moja 330tka czasami lubi szybko wejść i wyjść z zakrętu i naprawdę nie mam problemu z tym krzesłem i skórą. Kto nie wierzy niech się przejedzie na takim krześle i sam stwierdzi...

no właśnie ja jeździłem i mówię

forum służy do wyrażania opinii :D

dlatego nie sieję zamętu tylko Ty lubisz takie ja nie i wszystko w temacie.

każdy ma swoje zdanie.

osobiście wogóle skóra mi się nie widzi na fotelach to raz, a jak już miałbym wybierać miedzy kubłami w welurze lub alkantarze a skórce na taborecie lub welurze to wybrałbym to pierwsze drugie, lub czwarte rozwiązanie.

do wszystkiego można się przyzwyczaić, każdy chwali swoje.

ale nie mów że jakbyś w prezencie kubły dostał to zostawiłbyś sportzitze?

PEACE :mrgreen:

Opublikowano
do wszystkiego można się przyzwyczaić, każdy chwali swoje.

ale nie mów że jakbyś w prezencie kubły dostał to zostawiłbyś sportzitze?

Wiadomo, że wziąłbym sportowe, poza tym, że szybciej się wycierają to są lepsze od stołków. Swojego nie chwalę, bo jak miałbym wybór i kupował nowy samochód to wziąłbym fotel sportowy, chciałem tylko powiedzieć, że mówienie, że są do dupy jest przesadą :mrgreen:

Opublikowano
Widzę PJ, że masz od dłuższego czasu problem ze sprzedażą swoich 330stek, co zajrzę do jakiegoś wątku z zapytaniem o 330d to wszędzie reklamujesz swoje. Lepiej napisz co z nimi nie tak, że tak długo wiszą :mrgreen: To kombi to chyba już rok ogłaszasz ? Przyjeżdżają w ogóle potencjalni kupcy oglądać ? Prawdę mówiąc skoro są takie dobre to aż dziwne, że jeszcze nie poszły.

Ps. Zdanie o wyższości alcantary pod względem trwałości to lekkie nadużycie. Skóra nie wyciera się tak szybko na boczkach jak alcantara.

A ta czerwona PJ to chyba taka bezwypadkowa jak piszesz nie jest. Gdzie zapodziały się przednie nadkola ? :roll: :) I coś ten zderzaczek dziwnie wisi, lampy w klapie jakiś przydymione. Jak chcesz za sedana taką kasę to raczej wszytko powinno być na tip-top

http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano

Nie no macie zdecyodwanie racje...ta czerwona to rozboj lekki, bo nawet w DE za 9-10 k Euro kupuje sie 330d 2003/4 z dobrym wyposazeniem i ponizej 150 tk przelotu.

Za ta cene to powinno byc jak mowice 100 tk mniej i bezwypadek.

Opublikowano
Co myślicie o tej aukcji?

http://allegro.pl/bmw-330-xd-2004r-bez-wkladu-finansowego-i1954223796.html

Możliwy taki przebieg? Auto w opisie z podniesioną mocą, zapewne chip ale 250 KM to chyba bezpieczne dla tego silnika nie jest? Cena też się wydaje mocno zawyżona ale to chyba jedyne E46 330 na allegro w jako takim stanie...

254KM dla tego silnika to żaden problem i tu nie masz się czego obawiać, za to 580Nm może przysporzyć problemów, powyżej 540NM mogą pojawić się drgania i mowie o autach RWD, w 4x4 sprzęgło jest jeszcze bardziej obciążone i proponuje pod kątem ew. drgań i uślizgów przepytać sprzedającego

odnośnie przebiegu, jak z niemcowni sprawdzać wpisy a ASO

życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem ;)
Opublikowano

Ja wiem, że to tylko zdjęcia....ale ta czerwona (pomimo, ze mi się kolor podoba) wygląda trochę jak z rzeki wyjęta.

Może wymaga lepszej sesji zdjęciowej.

Opublikowano

Jakub na jakiej podstawie sądzisz, że ta czerwona wygląda jak wyjęta z rzeki? Czy Ciebie już całkiem Bóg opuścił? Ja toleruję negowanie aut na forum bo generalnie od tego tu jesteśmy aby wytykać nieprawidłowości ale... poświęć czas, obejrzyj auto i się wypowiadaj.

Bez urazy ale widzę, że coraz częsciej to forum nawiedzają poszukujący mocnych wrażeń w postaci aut idealnych, z małymi przebiegami i za darmo lub z dopłatą właściciela lub tacy co to jeżdżą już takim wynalazkiem i negują naprawdę dobre auta.

PJ
Opublikowano
Jakub na jakiej podstawie sądzisz, że ta czerwona wygląda jak wyjęta z rzeki? Czy Ciebie już całkiem Bóg opuścił? Ja toleruję negowanie aut na forum bo generalnie od tego tu jesteśmy aby wytykać nieprawidłowości ale... poświęć czas, obejrzyj auto i się wypowiadaj.

Bez urazy ale widzę, że coraz częsciej to forum nawiedzają poszukujący mocnych wrażeń w postaci aut idealnych, z małymi przebiegami i za darmo lub z dopłatą właściciela lub tacy co to jeżdżą już takim wynalazkiem i negują naprawdę dobre auta.

Tolerujesz negowanie aut na tym forum? Chyba tylko w przypadku jak nie jest twoje.

Opublikowano

nie, bo generalnie dosyć często to negowanie ma swoje zalety. Ja się wiele dowiedziałem o swoich autach z opinii forumowiczów, którzy się czegoś dopatrzyli, ale wybacz, negować dla samego faktu?

Cena wysoka a chu..j pojadę po nim. Tak to wygląda.

PJ
Opublikowano

A na jakiej podstawie twierdzisz, że ten czarny z pierwszego linku ma cofany licznik? Poświęciłeś czas, obejrzałeś go?

Opublikowano
nie, bo generalnie dosyć często to negowanie ma swoje zalety. Ja się wiele dowiedziałem o swoich autach z opinii forumowiczów, którzy się czegoś dopatrzyli, ale wybacz, negować dla samego faktu?

Sam nim wjechałeś na forum, więc dziwię się że nie wsłuchujesz się teraz w głos "ludu"

Opublikowano

Po prostu takie cuda się nie zdarzają. W DE takie auto z przebiegiem rzędu 150 tys to koszt ok 13000 eur.

Owszem wjechałem na forum, potem dostałem komentarz, który faktycznie wytknął nieścisłości i wszystko jasne ale nie rozumiem nurania tego auta w rzece...

PJ
Opublikowano

Może wytłumaczysz gdzie zapodziały się nadkola i co się działo z przodem że tak dziwnie zderzak spasowany skoro masz zaznaczone 'bezwypadkowy' zamiast się rzucać bo ktoś pojechał po Twoim aucie. Jak nie lubisz krytyki to nie podrzucaj linków do Twoich aut i tyle :wink:

http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg