Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Idzie jeszcze trafić dobrą używkę za dobrą cene.Myśle że regeneracja to koszt około 3 razy większy i do tego firma która ma to zrobić musi wykonać to profesjonalnie a nie w garażu u pana wieśka.Ku sprostowaniu to masz tam raczej przekładnie kierowniczą.
Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.
Opublikowano
ja przekładnie u siebie wymieniłem na używaną i jestem zadowolony. żadnych luzów . dałem za nią 100zł ze szrotu pod olsztynem (DYWITY)
Opublikowano

Jak masz farta,to dostaniesz cacy używkę.A jeśli go nie masz,to co wtedy ?

Ja zakładałem regenerowaną przekładnię z roczną gwarancją,robocizną i płynem wspomagania-zapłaciłem 500 zł.

Opublikowano

Croopsky tak przy okazji, gdzie robiłeś tę przekładnie?

Zibiolot wszystko zależy czy masz szczęście. Ja kupiłem używkę i jeżdżę na niej ok. roku, ale chyba (do końca nie jestem pewien czy to przekładnia) znowu zaczyna się odzywać.

Opublikowano
Przekładnie wymieniali mi w Wołominie pod Warszawą.Dokładnego adresu nie pamiętam,musiał bym powertować w posiadanych wizytówkach.
Opublikowano
Trochę daleko...chociaż jak dobrze robią to pewnie warto jechać. Zobaczę na wiosnę co będzie z moją się działo.