Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano mam pytanie

w mojej Buni mam grilla z wąskimi nerkami i moje pytanie czy jak kupie grilla od nowszej buni chodzi mi o te szerokie nerki z nowszej 525 czy bez problemu podpasuje go do swojej ?

Opublikowano
Musisz także zmienić maskę, bo ma szersze wytłoczenie oraz okulary reflektorów. Wszytko będzie pasować bez żadnych modyfikacji, jest plug&play. Właśnie przerabiam to u siebie, zakupiłem komplet (maska, grill, okulary), oddaje tylko do lakiernika i będę się cieszył z wymarzonej szerokiej nerki. ;)
Brokatrot Metallic
Opublikowano

Odpowiedz na to pytanie w necie i na forum byla juz setki razy, wystarczy poszukać

Wstawisz szeroki grill do maski z wąskim przetloczeniem to bedzie to wygladac z d...

Jak chcesz coś modzic to zmieniasz calosc i grill i maske - wtedy auto bedzie wygladalo ok

Opublikowano
Najgorzej ze takie cos potem gorzej sprzedac. Bo ktos pomysli ze auto bylo po jakims wypadku albo wlascielowi sie nudzi i "kombinuje" przy swoim BMW co moze zle sie kojarzyc.
Opublikowano

hehe no tak przeciez wiadomo, ze potencjalny klient wie kiedy byl drugi facelifting BMW e34

Szeroki grill to raczej plus niz minus, trudno sobie wyobrazic dzwon czołowy ktory rozwala nam maske i grill, a blotniki i osprzet silnika pozostawia bez naruszenia :twisted:

Wlasciciel dopieszczajac auto sie nudzi? Hmmm aj dont anderstent :mrgreen:

Opublikowano
Najgorzej ze takie cos potem gorzej sprzedac. Bo ktos pomysli ze auto bylo po jakims wypadku albo wlascielowi sie nudzi i "kombinuje" przy swoim BMW co moze zle sie kojarzyc.

Dlatego ja zrobiłem zdjęcie szerokiej maski i grilla leżących obok mojego CAŁEGO przodu, żeby potem nie było, że zmieniałem z powodu dzwona. ;)

Brokatrot Metallic
Opublikowano
Wlasciciel dopieszczajac auto sie nudzi? Hmmm aj dont anderstent :mrgreen:

tuning po wiejsku to dopieszczanie? :duh: albo komplet albo zostaw oryginał

Rozkodowanie numerów VIN na PW

sprzedam drążki kierownicze boczne (prawy, lewy) do e34 touring tanio

511185044 - nie odbieram prywatnych

Dbajcie o siebie i o innych

Opublikowano
tuning po wiejsku to dopieszczanie? :duh: albo komplet albo zostaw oryginał

Jaki wieś tuning? Wieś tuning to zderzaki z laminatu i felgi made in china. Ja u siebie mam już wszystko poliftowe oprócz właśnie maski i grilla.

Brokatrot Metallic
Opublikowano

no to załóż samego grilla bez zmiany maski to zobaczysz jak to wyglada :duh:

Opublikowano

Ok dzięki za odpowiedz w i tak mam zamiar lakierowac swoją bo ma styrany lakier ... i troche wgniotwó ktore mnie wku.... :8) wiec kupie grilla i maske od nowszej

orientujecie sie ile moze mnie kosztowac lakierowanie mojej Buni ?

i 2 sprawa chce mieć poszerzane stalówki i naciągnięte gumy bo mi sie bardzo podoba:) bo kręci mnie German Style.. orientujecie sie czy ktos we Wrocławiu przerabia fele ?

Opublikowano
no to załóż samego grilla bez zmiany maski to zobaczysz jak to wyglada :duh:

Człowieku przeczytaj mój pierwszy post w tym temacie (drugi od góry) i dopiero potem wylatuj z krytyką, bo pokazałeś, że czytanie ze zrozumieniem u Ciebie leży. Napisałem (wydaje mi się wyraźnie) "Właśnie przerabiam to u siebie, zakupiłem komplet (maska, grill, okulary)", czy gdzieś indziej dałem Ci do zrozumienia, że mam zamiar założyć sam szeroki grill? :duh:

Brokatrot Metallic
Opublikowano
...panowie nie chciał bym nikogo krytykować ale dlaczego kupiliście wersie przedliftingową jak chcecie teraz to zmieniać ??? trochę to bezsensu (moim skromnym zdaniem)
iZzI
Opublikowano

jestem za oryginałem i nie koniecznie czytam wszystko do końca bo jak widze że ktoś z miejsca chce zrobić takie chu... wie co to słabo mi się robi. Fakt nie przeczytałem wszystkiego ale jak widzę że ktoś mówi że ma tak u siebie (tak jak chce to zrobic autor) to dalej posta nie czytam bo nie ma najczęściej sensu udowadniać czegoś komuś.

P.S. za dużo pracy ostatnio i chyba przemęczenie daje o sobie znać. zwracam honor

Opublikowano
Koledzy, u mnie sytuacja wygląda tak, ze już jakiś czas temu nabyłem moją E34, ma ona kilka rzadko spotykanych bajerów jak np, rolety szyb bocznych, el. roleta szyby tylnej, telefon... Bardzo podoba mi się jej kolor no i wpakowałem w nią już ładną sumkę, więc nie widzę sensu sprzedawania mojej, szukania czegoś dobrze wyposażonego z szerokim grillem i na bank nie w tym kolorze. Dlatego kupiłem komplet i chcę zamontować i dziwi mnie wasze twierdzenie, że jest to robienie "chu.. wie czego", przecież E34 nadal będzie oryginalną E34, mam na szybie napisane, że jest to wersja przedliftowa? Pozdrawiam
Brokatrot Metallic
Opublikowano
krzysztof1794 popieram :cool2: Przede wszystkim ma Tobie się podobać, a e34 z szerokim grillem wygląda extra, także do roboty i wrzuć w galerii efekty tej roboty :]
Opublikowano

Mnie nie obchodzi to ze komuś sie nie podoba ... i chyba nie co to wiejski tuning ?

moja bunia też jest jakaś unikatowa ma brązowe skóry no co prawda trochę powycierane rolety boczne i roleta tylna EL. tylko ze jeden pałąk jest ułamany ale taką już kupiłem i nie wiem gdzie mogę kupić cały mechanizm od tylnej rolety ? podgrzewane lustra i el szyby ale tylko na przodzie... no i jest to wersja Shadow Line Pozdrawiam

Opublikowano
Koledzy, u mnie sytuacja wygląda tak, ze już jakiś czas temu nabyłem moją E34, ma ona kilka rzadko spotykanych bajerów jak np, rolety szyb bocznych, el. roleta szyby tylnej, telefon...

A gdzie z niego dzwonisz? :D

Opublikowano
Rozumiem ze jest na nim bezposredni skrot i nie trzeba wybierac numeru? :D

Dokładnie, muszę mieć bezpośredni kontakt z bazą. ;)

Brokatrot Metallic