Skocz do zawartości

Padla mi pompa paliwa.Czy warto kupic z allegro?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kupowałem od tego sprzedawcy pompę do E36 i jestem bardzo zadowolony. Po pierwsze pompa była identyczna z oryginalną w każdym najdrobniejszym szczególe, po drugie jest ona praktycznie niesłyszalna, po trzecie i najważniejsze działa tak jak powinna i dodatkowo przesyłka bardzo szybka.
http://i3.tinypic.com/w1v0w6.jpg
Opublikowano

tak ja tez mialem kiedys taki przypadek w Chryslerze Voyagerze w ktorym padła pompa paliwa. Oryginalna to koszt 850 pln, klient kupil od tego sprzedawcy, zamontowalismy i do dzisiaj ta pompa pracuje (2 lata) zatem moge sie z wami zgodzic ze warto...

pozdrawiam

bartek

CARFIX BMW

Pełny serwis pogwarancyjny.Kodowanie i programowanie, indywidualizacja ustawień. Aktualizacja oprogramowania. Dostęp do serwera online(OSS),ASAP oraz Werkstatt information recherche (WIR). Cześci nowe - parts sales support (PASS) i używane do BMW.

Szczecin ul.Mieszka I 61a

Tel.692377209

• 1 rok później...
Opublikowano

Ciewake czy jeszcze wam działa - kumpel kupil od nich - po 2 tygodniach sie rozsypala, inny dostał cos co zupelnie nie pasowalo - a z nimi nie ma zadnego kontaktu. ale wszystko przebilo to jak kupowal od nich koles na allegro zakup pompy paliwa

:D

Nie dajcie się zwieść ja sam znam 3 osoby co zostały przez nich wykiwane - jeśli macie odwage kupujcie ja odradzam

Jest kilku innych sprzedawcow, ja osobiscie polecam www.swiatczesci.pl

bylem u nich w firmie - 50 km ode mnie. Normalny sklep nie jakas firma łoś.

Opublikowano

Panie . . . .

Daj spokój z tą pompą . . .ja kupowałem z pompy.net.pl czy jakoś tak ( ogłaszają sie na allegro), i po 2 tygodniach była nbardzo nie miła sytuacja - pompa jęczała niemiłosierne, a co najgorsze - PALIWO SIE GRZAŁO!!

po jeździe około 15 km wyjąłem pompe, a tu paliwo ciepłe!

Zawsze w zbiorniku powyżej połowy, więc gadka o tym że mało paliwa odpada. . .

O reklamacji od raazu i wprost mi napisali że mam zapomnieć.

KOlejna sprawa - te pompy po prostu są za słabe - po tej przygodzie kupiłem oryginał za koło 500 zł, i oring przy regulatorze zzostał po prostu wydmuchany. TO chyba wystarczający argument do tego, że te niby-pompy są po prostu do polonezów.

Opublikowano

dokałdnie tak: nataliafas czy coś takiego . . .

Kto chce, mogę wysłać maile które pisałem z tym kimś - chodziło o reklamacje . . .

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli chodzi tylko o złe wskazania poziomu paliwa to w mojej beni pomogło kilkakrotne płukanie pływaka i wydmuchanie go sprężonym powietrzem.Syfu było co niemiara.Samego pływaka nie udało mi się rozebrać pomimo szczerych chęci.Prawidłowo pokazuje już drugi rok. :)

Konie mechaniczne w skrócie - KM

Myślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.

http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.html

Nie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada.