Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam od kilku dni mam problem z ogrzewaniem swojej e39 525tds 1999r. mianowicie cieple powietrze dmucha tylko ze srodkowego nawiewu po prawej stronie i prawa strona nawiewu na szybe dmucha cieplem reszta zimnym albo letnim wymienilem wczoraj pompe wody ktora wydawala sie byc dobra i termostat ktory szwankowal bo nie zamykal sie.Powoli juz mi rece opadaja dodam jeszcze ze ubywa mi plynu chlodniczego chyba z metalowej rurki ktora idzie pod termostatem. Ma ktos jakies pomysly co moze byc z tymi nadmuchami ?
Opublikowano
Sluchaj kolego posprawdzaj sobie nagrzewnice cala w srodku jest ona dosc skaplikowana pelno ciegiel silniczkow ktore wlasnie przelaczaja nawiewy na kratki itd. moze gdzies ci spadla linka(cieglo) lub padl silniczek i nie przestawia kierunkow nawiewu i sprawdz jeza moze on swiruje jak cos to sie odezwij mam nowke jeza.Powodzenia.
Opublikowano
Narazie oblukaj cala nagzewnice dobrze moze cos tam ci spadlo,conieco idzie zobaczyc posciagaj obudowy tu przy nagrzewnicy,silniczki od ciegil tez widac moze cos ci sie uda wskurac bo inacze duzo rozkrecania cie czeka