Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowy na forum zakupilem niedawno E60 z 2004 roku i chcial bym uruchomic navigacje mam maly ekran a na desce tylko jedno wejscie na plyte dvd prosze o wskazowki jaka mapa bedzie dzialala u mnie na jakiej plycie nagrac i z jaka predkoscia

pozdrawiam i z gory dzieki

Opublikowano
Witam jestem nowy na forum zakupilem niedawno E60 z 2004 roku i chcial bym uruchomic navigacje mam maly ekran a na desce tylko jedno wejscie na plyte dvd prosze o wskazowki jaka mapa bedzie dzialala u mnie na jakiej plycie nagrac i z jaka predkoscia

pozdrawiam i z gory dzieki

A jesteś pewien że masz navi w swoim aucie :roll: ,

Opublikowano

Użytkownik trafic_lkw z całą pewnością posiada nawigację, ponieważ każda E60 posiada NAVI.

Nawigację rozróżnia się na 2 typy:

Business(sam taką mam)-mały ekran,

Professional-duży ekran.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ponieważ każda E60 posiada NAVI.

Znam kolege ktory nie posiada navi w e60.

Opublikowano
Użytkownik trafic_lkw z całą pewnością posiada nawigację, ponieważ każda E60 posiada NAVI.

Professional-duży ekran.

Bzdura. Navi nie bylo w standardowym wyposażeniu przy kupnie nowej E60. Była to opcja jak wiele innych pierdół, za które trzeba było słono zapłacić. Ja osobiscie tez sie spotkałem z kilkoma e60 bez navi jak szukalem auta dla siebie.

Opublikowano

Jak widać pomyliłem się, ponieważ jak ja szukałem mojej Bawary to nie spotkałem e60 bez NAVI.

Koledzy jakbyście mogli to podajcie link do jakiejś E60 bez NAVI.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak widać pomyliłem się, ponieważ jak ja szukałem mojej Bawary to nie spotkałem e60 bez NAVI.

Koledzy jakbyście mogli to podajcie link do jakiejś E60 bez NAVI.

Może chodzi ci o I-drive (monitor) który mają wszystkie E60 ale to nie oznacza że ma Navi.

Opublikowano

Może chodzi ci o I-drive (monitor) który mają wszystkie E60 ale to nie oznacza że ma Navi.

Tak masz rację(częściowo). Po prostu myślałem, że jak auto ma i-Drive to ma również NAVI.

Opublikowano

Professional-duży ekran.

Wypadałoby się upewnić za nim się podważy to, co piszą użytkownicy, którzy są nieco dłużej na forum :roll: , ale co tam każdy może się pomylić :mrgreen: .