Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawa historia- niech bedzie nauka dla innych.Samochod E90 320d 2008-zony- sam sprowadzalem w maju.

czarny- bez ryski.Pierwsze Ac w moim zyciu- 25lat jazdy- 1 stluczka.Przy zawarciu oc agent wcisnol mi Ac- bo takie piekne...Naprawa w serwisie- na orginalnych czesciach.. etc etc.Wziolem i niech zona jezdzi( sam mam 330)

pech chcial ,ze wpadla w poslizg i dzwonek- nawet na oko niewielki - blotniki i poduchy cale.samochod do serwisu i jazda- bez trzymanki.W ciagu 5 miesiecy-od zawarcia do wypadku- wartosc auta spadla z 60 000 do 35 tys.Np wartosc czujnika deszczu i swiatel to 60 zl !!!!!!!!

a komplet alusow ori z nowymi oponami rft to 400 zl.Naprawa w serwisie- mooocno naciagana wycena- nawet turbina i sanki sie pojawiaja to 22k- wiec szkoda calkowita- 20 000 cena wraku a 16 do wyplaty( decyzja po 5 tygodniach)

Mysle -ciul- doplace i zrobie a tu nastepna niespodzianka- wartosc wraku rosnie przey weekend do 28ooo a do wyplaty pozostalo 7tysi.

na pytanie- gdzie jest kupujacy- odpowiedz- no jest ale- to moze potrwac.Jestem na etapie konstrukcyjnym bombki bo cierpliwosc mi sie skonczyla.Zapomnijcie o AC- jest dobre na porysowany zderzak cala reszta to przekret

Opublikowano
Idź do prawnika, niech przeciągnie tych bandytów. Piszę serio, oni zawsze tak robią, bo wiedzą, że nawet jak jeden się nie zgodzi na ich ofertę, to 5 innych tak. I są do przodu.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
miałeś zniesioną amortyzację części i stałą sumę ubezpieczenia ?

Właśnie to sprawdż dokładnie.Ja mam auto ubepieczone w PZM-cie i miałem jedną szkodę u nich i nie było problemu z wypłatą ani wyceną.Szkoda kilka m-cy temu.

Ale oczywyscie jak masz rację opisując tę sutyację to tylko do prawnika i ich nastraszyć bo często na odczepnego tak robią.A nuż klient odpuści

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco